Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Mutu este o valoare naţională!” Anamaria Prodan este sigură de antrenorul Adrian Mutu: ”Puţini se nasc precum el!”

EXCLUSIV ”Mutu este o valoare naţională!” Anamaria Prodan este sigură de antrenorul Adrian Mutu: ”Puţini se nasc precum el!”
Comentarii

Anamaria Prodan a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport. Noul finanţator de la FC Hermannstadt a vorbit la superlativ despre Adrian Mutu, noul selecţioner de la U21

”Adi este un tip foarte serios. Lumea asociază imaginea lui Adi cu ce s-a întâmplat acum 1000 de ani. Fiecare greşeşte în viaţă, fiecare este tânăr şi este teribilist, dar Adi este un antrenor cum puţini se nasc. Eu am avut plăcerea să-l văd pe Adi antrenând şi să-l văd pe Adi cum interacţionează cu jucătorii, este un antrenor pe care îl iubesc cu patimă jucătorii, un antrenor atât de respectat, care a făcut istorie” spune Anamaria Prodan, despre noul selecţioner de la U21

”Noi nu ştim să ne respectăm valorile. Adi Mutu este valoare naţională, în momentul ăsta el este tezaur naţional. Ce a făcut omul ăsta nu ştiu când mai poate cineva să facă vreodată. Deci d-asta spun că Adi era şi este de selecţioner şi este şi de preşedinte şi este un tip atât de polivalent şi atât de bun din toate punctele de vedere încât eu sunt tare mândră că e familia mea.

În fotbal poţi să ai cea mai bună echipă şi să pierzi, dar important este ce lasă el acolo şi cum se simt acei jucători lângă el şi ce-i învaţă pe acei jucători şi ce exemplu le dă. Pentru că Adi este unul din puţinii oameni care şi-ai împărtăşit cu jucătorii viaţa şi greşelile, lucru pe care l-a făcut şi în Arabia şi le-a explicat ce înseamnă să fii cumplit de talentat şi să te ia viaţa aşa pe repede înainte” a mai declarat Anamaria, pentru Telekom Sport.

Adrian Mutu (41 de ani) a fost numit la conducerea tehnică a naţionalei U21 în locul lui Mirel Rădoi. Experienţa sa de antrenor se rezumă la 11 meciuri pe banca formaţiei FC Voluntari şi la perioada petrecută la echipa de tineret a clubului Al Wahda.

Afla mai multe despre: adrian mutuanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare