Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mutu încă este antrenor la Voluntari! Ce gafă a făcut primarul şi suma uriaşă pe care trebuie să i-o achite pentru a-i rezilia contractul

EXCLUSIV | Mutu încă este antrenor la Voluntari! Ce gafă a făcut primarul şi suma uriaşă pe care trebuie să i-o achite pentru a-i rezilia contractul

FC Voluntari

Comentarii

Primarul din Voluntari a încercat să-l demită pe Adrian Mutu la scurt timp după victoria din barajul cu Chindia Târgovişte, dar până acum nu s-a ajuns la niciun consens.

Telekom Sport a aflat că, în acte, Mutu este în continuare antrenorul grupării ilfovene, şi poate fi dat afară doar dacă primarul le va achita lui şi staff-ului său toate salariile până la finalul contractelor, care vor expira abia în vara anului viitor. În total, Primăria din Voluntari ar trebui să scoată din conturi 200.000 de euro. 

Totuşi, Florentin Pandele se află în imposibilitatea de a plăti această sumă importantă din bani publici, iar vina îi aparţine în totalitate. Primarul i-a fixat drept obiectiv principal lui Mutu salvarea echipei de la retrogradare, obiectiv îndeplinit.

"Când a venit Mutu, obiectivul principal era ca echipa să se salveze de la retrogradare. Ştiţi foarte bine că echipa trecea atunci printr-un moment critic şi nimeni nu înţelegea ce se întâmpla. Adrian Mutu a avut curajul să vină la Voluntari. Azi am fost sunat pentru a fi informat că trebuie să-l demit pe Mutu. N-am fost de acord, aşa că mi-am dat demisia.

Este un semn de solidaritate şi un semn că eu la Voluntari n-am făcut niciodată ce au vrut alţii. M-am trezit că mi s-a spus că vin Gâlcă şi Adrian Ilie. Mai există 10% să rămân. Ar trebui să nu mi se aprobe demisia şi ar trebui ca Mutu să rămână antrenor" ,declara Dan Leasă pentru Telekom Sport în urmă cu o săptămână. 

Afla mai multe despre: adrian mutuvoluntaripandele 

viewscnt
Articole similare