Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mutu n-a apelat la "asul din mânecă" înaintea meciului cu Ucraina. De ce nu l-a sunat pe Lucescu: "Şase jucători sunt ai dânsului, dar nu am vrut să..."

EXCLUSIV | Mutu n-a apelat la "asul din mânecă" înaintea meciului cu Ucraina. De ce nu l-a sunat pe Lucescu: "Şase jucători sunt ai dânsului, dar nu am vrut să..."
Comentarii

Adrian Mutu (41 de ani) nu l-a sunat pe Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, pentru a afla "insideuri" din echipa naţională de tineret a Ucrainei. "Briliantul" putea să discute cu "Il Luce" despre câţiva jucători, pe care acesta îi are sub comandă, dar a spus că n-a vrut să-l pună într-o situaţie neplăcută.

România U21 întâlneşte, vineri, 9 octombrie, în deplasare, reprezentativa Ucrainei, iar Mutu putea profita de faptul că Mircea Lucescu antrenează la Kiev şi ar fi putut să-l ajute cu anumie informaţii, însă n-a apelat la ajutorul reputatului antrenor român. Fostul decar al naţionalei a dezvăluit şi motivul pentru care a ales să nu apeleze la ajutorul lui Lucescu.

"Cred că ar putea, şase jucători ai dânsului sunt la U21. Nu l-am sunat pe nea Mircea pentru că nu am vrut să îl pun într-o situaţie ciudată, e între ciocan şi nicovală fiind român şi antrenorul lui Dinamo Kiev", a spus Adrian Mutu într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

Totuşi, "Briliantul" a spus că i-a analizat foarte bine pe adversari, împreună cu stafful său. "I-am analizat, i-am văzut pe video cu băieţii, chiar şi la meciuri în Champions League în care au fost jucători titulari, mă refer la fundaşul central care este U21, mai sunt jucători de vârstă, dar aceia sunt chemaţi la echipa mare. Au un antrenor bun, îmi place cum joacă, sunt într-o revenire de formă incredibilă, au luat 4 puncte în ultimele două meciuri cu echipe grele, au avut dublă mai grea ca a noastră şi au ieşit bine, trebuie să fim foarte atenţi", a mai declarat Adrian Mutu.

  • Meciul Ucraina U21 - România U21 se joacă vineri, 9 octombrie, de la ora 18:30, şi va fi transmis în format LIVE BLOG pe site-ul telekomsport.ro.

Pentru a se califica la EURO 2021, România trebuie să câştige grupa sau să se afle printre primele cinci locuri secunde dintre cele nouă grupe. În prezent, România U21 se află pe locul doi în grupa 8 de calificare la Euro, cu 16 puncte după şapte meciuri, la trei în spatele Danemarcei, cu care are meci direct, care poate fi decisiv pentru calificare, în noiembrie, pe teren propriu.

În ceea ce priveşte clasamentul locurilor 2, România stă bine şi acolo. Tricolorii lui Adrian Mutu sunt pe locul doi în acest clasament, cu 13 puncte, la două în spatele Franţei U21.

Afla mai multe despre: adrian mutumircea lucescuromania u21ucraina u21euro 2021 

viewscnt
Articole similare