Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Mutu, pariu câştigător pentru U21: ”Un antrenor foarte bun. Ştie să îşi impună respectul în vestiar”

EXCLUSIV Mutu, pariu câştigător pentru U21: ”Un antrenor foarte bun. Ştie să îşi impună respectul în vestiar”

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu este alegerea FRF pentru funcţia de selecţioner al României. El îl va înlocui pe Mirel Rădoi.

Ionuţ Balaur a lucrat la FC Voluntari cu Adrian Mutu. Fundaşul în vârstă de 30 de ani a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre numirea lui Mutu la naţionala de tineret a României: ”Adi Mutu este un antrenor foarte bun, chiar ne-a salvat acum doi ani de la retrogradare şi şi-a pus şi el amprenta asupra jocului nostru din acel moment. A reuşit să ne motiveze şi este un antrenor foarte bun şi cu siguranţă va ajuta naţionala de tineret şi nu doar atât, va ajunge un antrenor foarte mare. Este şi coleric, ştie să îşi atragă grupul de partea lui şi sincer, de la prima vizită în vestiarul nostru şi-a pus amprenta. Are o atitudine pozitivă şi ştie să îşi impună respectul faţă de grup, de toţi oamenii din respetivul club” a explicat Balaur, pentru Telekom Sport.

Ionuţ Balaur despre sezonul lui FC Voluntari cu Mihai Teja

FC Voluntari l-a înlocuit pe Cristiano Bergodi cu Mihai Teja, antrenorul care va avea misiunea să salveze echipa de la retorgradare.

Balaur, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai ilfovenilor explică: ”Da, suntem pregătiţi, avem deja 3 zile cu noul staff, totul decurge frumos cum trebuie şi sperăm să facem o figură frumoasă în acest an, în această jumătate de an. Linişte este, dar  e o situaţie un pic stresantă pentru că având doar 8 puncte în clasament nu poate fi atât de relaxant, dar sperăm cu noul staff să avem rezultate foarte bune şi să ne salvăm. Ultimele două luni echipa a arătat un fotbal bun, am condus echipe din play-off, dar, din păcate, noi am cedat pe final şi cred că asta ne-a costat şi ne-a adus în situaţia în care suntem momentan. Sperăm cu noul staff să fim mai încrezători şi să fim mental, cel puţin, puternici până la ultimul fluier al arbitrului”

Numirea lui Mihai Teja îi dă şi mai mari speranţe fundaşului în vârstă de 30 de ani: ”Da, se poate, suntem încrezători zi de zi, vorbind şi cu Mister să avem încredere pentru că dacă începem, să zic, ultimele 5 etape pentru că noi avem şi restanţa cu FCSB, începem bine şanbsele noastre vor creşte cu siguranţă. Totul depinde de cum începem” a mai declarat Balaur, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta