Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "N-am mai spus nimănui!" Dan Alexa, poveste de colecţie de la Dinamo, cu Cornel Dinu în prim-plan

EXCLUSIV | "N-am mai spus nimănui!" Dan Alexa, poveste de colecţie de la Dinamo, cu Cornel Dinu în prim-plan

Dinamo București

Comentarii

Invitat la emisiunea Top Interviuri, Dan Alexa (40 de ani) i-a povestit lui Alexandru Săbău un episod care îl are în prim-plan pe el şi pe Cornel Dinu (71 de ani), pe vremea când ambii erau la Dinamo. "Chirurgul" a jucat la Dinamo din 2002 până în 2004.

Alexa a povestit o discuţie pe care "Mister" Dinu a avut-o cu el, care l-a făcut să-şi dea seama că este important pentru echipă, iar "Procurorul" a rămas o persoană specială pentru Dan Alexa.

"Îmi aduc aminte, şi asta este întâmplarea pe care i-o spun lui Cornel Dinu, lui Mister, mereu... Am plecat în cantonament la Braşov, primul amical Romradiatoare, pe Romradiatoare cu Romradiatoare, o echipă de liga a patra, era primul amical. A făcut două echipe şi am câştigat nu mai ştiu 8-0, 9-0, am intrat în repriza a doua şi a doua zi ne-au făcut caracterizare, că înainte era noile achiziţii, caracterizare...

Şi asta nu am mai povestit-o nimănui. Şi ne lua pe fiecare, Bărcăuan calităţi, era atacant Bărcăuan, bătăios, Stoican se vede calitate... Alexa, inexistent! Dar exact un cuvânt, inexistent... Gata, luasem presa de dimineaţă, plecăm la antrenament şi trece Mister pe lângă mine, fuma, şi nu se uită la mine, şi imi zice 'citeşti presa?', dar eu nu am crezut că vorbeşte cu mine, eu eram cu Burcă... Continui să merg...

Dane, citeşti presa? Mă întorc... Da! Rău faci, vino încoace! Şi mă ia deoparte, imi aduc aminte, pleacă cu mine şi îmi zice 'fii atent, tu la mine vei juca titular 100% , cine a scris inexistent e un dobitoc! Preiei pe direcţia de joc, eşti Patrick Vieira pentru mine, alţii nu există pentru mine.

Tu o să fii titular! Şi aşa a fost din momentul ăla, de aia îl apreciez atât şi pentru mine, indiferent de situaţie, pentru mine Mister e un om care într-un moment a fost foarte important pentru mine!", a povestit Dan Alexa în cadrul emisiunii Top Interviu.

"Chirurgul" a jucat la Dinamo timp de trei ani, între 2002 şi 2004, apoi a plecat în China. Alături de "câini", Alexa a câştigat două Cupe ale României consecutiv: 2002/2003 şi 2003/2004.

Afla mai multe despre: dan alexacornel dinupovestetop interviu 

viewscnt
Articole similare