Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "N-am trăit aşa ceva, suntem dezorientaţi!" Marcel Răducanu vorbeşte despre situaţia generată de Coronavirus în Germania: cum se relaxează în carantină

EXCLUSIV | "N-am trăit aşa ceva, suntem dezorientaţi!" Marcel Răducanu vorbeşte despre situaţia generată de Coronavirus în Germania: cum se relaxează în carantină

Diverse

Comentarii

Într-o discuţie cu Telekom Sport, în exclusivitate, Marcel Răducanu (65 de ani) a vorbit despre situaţia generată în Germania de pandemia de Coronavirus care a cuprins Europa.

Răducanu spune că şi în Germania există panică generată de COVID-19 şi a povestit cu se relaxează, chiar dacă trebuie să stea în casă.

"Nici la noi nu este simplu, avem şi noi restricţii aici, sunt cu caţeluşa prin pădure, de trei ori mă duc  cu ea că nu am contact cu persoane, pot să mă plimb, stau o oră prin aer curat şi apoi imediat în casă. Aşa ne-au spus, să facem exact ce ne-au spus. E şi aici puţină panică, vă daţi seama ce plictiseală e pentru mine că eu sunt învăţat să fiu numai pe teren, am închis şcoala. Sunt toate închise, numai băncile, farmaciile şi magazinele cu alimentele sunt deschise, e panică totală, e foarte nasol.  Şituaţie delicată pe care noi nu o cunoaştem, de când trăiesc eu în Germania, n-am trăit aşa ceva, suntem dezorientaţi, nu ştim cât o să mai dureze toată chestia asta", a spus Marcel Răducanu, pentru Telekom Sport.

Coronavirus în Germania

Peste 63.000 din cei 80 de milioane de germani au fost testaţi pozitiv cu Coronavirus. Germania are cele mai puţin decese raportate la numărul de infectaţi. Numai 560 de oameni dintre cei infectaţi au decedat din cauza Coronavirusului.

Afla mai multe despre: marcel raducanugermaniacoronavirus 

viewscnt
Articole similare