Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Naţionala lui Mirel Rădoi, analizată de un fost antrenor din Liga 1! ”A adus jucători noi şi a promovat fotbalişti pe care îi cunoştea de la echipa de tineret!”

EXCLUSIV | Naţionala lui Mirel Rădoi, analizată de un fost antrenor din Liga 1! ”A adus jucători noi şi a promovat fotbalişti pe care îi cunoştea de la echipa de tineret!”

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mihalcea a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Echipa naţională a României a obţinut 7 puncte din cele 9 posibile, după meciurile din luna septembrie, pentru calificarea la Campionatul Mondial, iar fostul antrenor al lui Dinamo şi actualul antrenor de la Unirea Slobozia a vorbit despre meciurile echipei naţionale. El consideră că luna septembrie a fost productivă pentru echipă. 

”A adus jucători noi şi a promovat fotbalişti pe care îi cunoştea de la echipa de tineret!” 

”Un septembrie productiv, un septembrie care ne-a readus în calculele calificarii, bine a locului doi, nu a calificării directe. Vor urma două meciuri dificile în acel baraj, dar mi-a plăcut atitudinea şi jocul în sine s-a schimbat, ceea ce e îmbucurător.

Mirel a adus jucători noi, a promovat jucători pe care îi cunoştea de la echipa de tineret şi lucrurile se văd mai bine decât în trecut. Cred că avem şanse să ne batem la locul 2. Mai sus e greu de sperat. Diferenţa de puncte în momentul de faţă nu este foarte mare, dar avem meci în Germania, care a spulberat tot ce a prins în ultimele 3 meciuri.

Armenia după meciul cu noi este într-o scădere de formă, o înfrângere la scor în faţa Germaniei şi un egal acasă cu Liechtenstein, parcă nu i-aş compara cu noi”, a spus Adrian Mihalcea, în exclusivitate, pentru Telekom sport. 

Afla mai multe despre: naţionala româniei-mirel rădoi-adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare