Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Naţionala va avea în curând un nou lider. "El e viitorul României!" Selecţionerul Contra a dat verdictul

EXCLUSIV | Naţionala va avea în curând un nou lider. "El e viitorul României!" Selecţionerul Contra a dat verdictul

Fotbal

Comentarii

Nouă jucători au fost convocaţi de Contra la naţioala mare, de la tineret. Printre ei nu a fost şi cel pe care selecţionerul îl consideră "viitorul naţionalei".

Ianis Hagi, Alexandru Paşcanu, Cristian Manea, Ionuţ Nedelcearu, Răzvan Marin, Tudor Băluţă, Alexandru Cicâldău, George Puşcaş şi Andrei Ivan au fost jucătorii din naţionala sub 21 de ani care au fost convocaţi de Contra în toamnă, în Liga Naţiunilor.

Jucătorul care între timp a devenit cel mai bine cotat român, cu 12 milioane de euro, Ionuţ Radu nu a prins încă nicio convocare, chiar dacă la tineret, e liderul vestiarului. Cosmin Contra nu a uitat de el, din contră. Îi prevede un viitor strălucit în poarta României, la naţionala mare. 

"E clar că va fi viitorul echipei. Dintre ceilalaţi, trei sunt trecuţi de 30 de ani.Silvică e cel mai tânăr dintre cei patru", a declarat Contra pentru Telekom Sport. 

"E clar că din ăştia sigur vor continua cu Radu pe viitor să apere buturile echipei naţionale. Stăm foarte bine la portari", a mai spus Contra. 

România a debutat în preliminariile pentru Euro 2020 cu o victorie, cu Insulele Feroe şi cu o înfrângere, în Suedia. Urmează meciurile din iunie, din deplasare, cu Norvegia şi cu Malta. 

Afla mai multe despre: romaniacontraandrei radu 

viewscnt
Articole similare