Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ne-am înţeles!” Ultimele detalii despre cel mai aşteptat transfer la echipa lui Becali. FCSB speră la o ultimă lovitură în această vară

EXCLUSIV | "Ne-am înţeles!” Ultimele detalii despre cel mai aşteptat transfer la echipa lui Becali. FCSB speră la o ultimă lovitură în această vară

FCSB

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Ioan Andone a oferit ultimele detalii despre transferul lui Laidouni la FCSB.

Ioan Andone a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport. După ce a analizat duelul din preliminariile UEFA Champions League dintre Astana şi CFR Cluj, Ioan Andone a vorbit şi despre FC Voluntari.

Evident, subiectul trecerii lui Aissa Laidouni de la Voluntari la FCSB a fost unul abordat în emisiune. Andone a explicat: ”Noi, cluburile ne-am înţeles. Dacă el se înţelege cu FCSB, poate pleca. Impresarii lui discută cu FCSB. Momentan el e jucătorul nostru, dacă zice ”nu”...rămâne la noi şi joacă. M-am dus să-l văd dacă e conectat. Dar este profesionist, se antrenează foarte bine. Dacă nu se înţelege cu ei, nu pleacă. El mi-a zis că impresarii lui discută ultimele detalii” a explicat Ioan Andone.

6 goluri şi 3 pase decisive a bifat Laidouni în 29 de meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari, plus 9 galbene şi un „roşu”

Managerul general de la FC Voluntari a mai explicat că FCSB a fost singura variantă pentru Laidouni în această vară: ”Pe adresa clubului nostru nu au venit alte oferte pentru Laidouni. Singura ofertă a fost de la FCSB”

Poate juca Aissa Laidouni la FCSB? Andone a oferit răspunsul: ”Dacă joacă 4-3-3, trebuie să joace inter. Poate să o facă pentru că are forţă. Poate juca şi în 4-2-3-1 alături de Pintilii, pentru că Pinti închide bine, are experienţă mare” a mai spus oficialul ilfovenilor.
 

Afla mai multe despre: ioan andonelaidouni 

viewscnt
Articole similare