Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ne antrenam pentru trei meciuri pe an, tur-retur cu Steaua şi finala Cupei!". Dănuţ Lupu şi-a adus aminte cum erau derby-urile înainte de Revoluţie

EXCLUSIV | "Ne antrenam pentru trei meciuri pe an, tur-retur cu Steaua şi finala Cupei!". Dănuţ Lupu şi-a adus aminte cum erau derby-urile înainte de Revoluţie
Comentarii

Dănuţ Lupu (53 de ani), fostul fotbalist de la Dinamo şi Rapid, şi-a adus aminte, într-un interviu acordat Telekom Sport, despre cum erau derby-urile Steaua şi Dinamo, pe vremea sa. Lupu spune că toţi aşteptau meciurile cu mare nerăbdare.

Lupu spune că, pe vremea sa, dinamoviştii se antrenau pentru trei meciuri pe an, tur-retur cu Steaua şi finala Cupei României, pe care de cele mai multe ori o jucau tot contra roş-albaştrilor.

"(n.r. - Ce au însemnat pentru tine meciurile cu Steaua?) În primii 4 ani, 86-90 gândeşte-te că ne antrenam un an de zile pentru 3 meciuri. Tur-retur cu Steaua şi finala Cupei României. Să te antrenezi un an de zile pentru 3 meciuri, îţi dai seama, aşteptam meciurile alea ca pe..Doamne! Erau singurele meciuri în care noi ne dădeam viaţa pe teren. Era plăcerea mai mare să jucăm împotriva lui Steaua, mai ales că Steaua pe vremea aia avea o echipă superbă. 15 08 câştigaseră şi Liga Campionilor", a spus Dănuţ Lupu, pentru Telekom Sport.

Meciul FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, şi va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: danut lupudinamofcbsderbyliga 1 

viewscnt
Articole similare