Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ne facem de rahat în toată omenirea! S-ar putea ca meciul să nu se poată juca". Reacţie după inundaţia de pe Arena Naţională

EXCLUSIV | "Ne facem de rahat în toată omenirea! S-ar putea ca meciul să nu se poată juca". Reacţie după inundaţia de pe Arena Naţională

EURO 2020

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Dumitru Dragomir (75 de ani) a vorbit despre probleme Arenei Naţionale cu gazonul, după ploaia care s-a abătut asupra Bucureştiului sâmbătă după amiază. Suprafaţa de joc s-a inundat, iar Dragomir e de părere că ne vom face de râs în faţa întregii lumi pentru cum va arăta gazonul la ora meciului Austria - Macedonia de Nord.

Gazonul de pe Arena Naţională s-a inundat după ce în Bucureşti a plouat torenţial câteva ore, iar astfel antrenamentul oficial al austriecilor, care trebuia să fie sâmbătă, la ora 18:00, s-a amânat. Prilej pentru jucătorii austrieci să facă haz de necaz şi să se distreze pe gazonul plin de apă.

La Telekom Sport, Dragomir a comentat această situaţie şi a spus că, dacă acoperişul nu va fi tras, s-ar putea ca meciul Austria - Macedonia de Nord să nu se mai poată juca, duminică, pe Arena Naţională. "Nu înţeleg, de ce n-au tras acoperişul? Nu te pui cu furia naturii. Într-o jumătate de oră au fost peste 50 de litrii pe metru pătrat. Eu ştiam că în caz de ploaie nu e pericol cu acoperişul. N-au rezolvat problema scărilor, e foarte periculos. E singurul stadion din lume fără scări.

Normal, e stadion nou, ar trebui ca până mâine să fie terenul uscat. Gazonul e nou. Dacă nu, să tragă acoperişul! Trebuie găsit de urgenţă alt stadion unde să facă antrenament echipele. Nu se poate face antrenament, e apa de o palmă pe gazon. Furia naturii n-o poţi controla. Trebuiau să tragă acoperişul şi totul era ok. Mă tem că acoperişul nu putea fi tras. Atunci suntem în mare culpă, ne facem de rahat în toată omenirea.

Dacă nu trag acoperişul s-ar putea să nici nu se joace mâine!", a spus Dumitru Dragomir, la Telekom Sport.

VIDEO Cum nu se putea mai rău. Inundaţie pe Arena Naţională. Austria, obligată să îşi anuleze antrenamentul

În Bucureşti a fost cod portocaliu de ploi zilele acestea, iar Arena Naţională a avut de suferit.

Austria avea programat antrenamentul pe Arena Naţională şi a fost nevoită să anuleze totul din cauza faptului că suprafaţa de joc era impracticabilă.

Nici bine nu a început EURO 2020, că România a dat emoţii. Organizatoii nu au tras acoperişul, deşi ploaia a făcut ravagii în Bucureşti de mai de o săptămână.

Austria are primul meci oficial de la EURO 2020 chiar mâine împotriva Macedoniei de Nord.

Cum nu s-au putut antrena, fotbaliştii au făcut haz de necaz şi au făcut mai multe plonjoane.

Austrieci s-au distrat preţ de câteva minute pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirarena nationalagazoninundatie 

viewscnt
Articole similare