Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nebunie totală în Liga I. Două transferuri uriaşe la FCSB. Becali a pus milioanele de euro pe masă şi a primit răspunsul oficial

EXCLUSIV | Nebunie totală în Liga I. Două transferuri uriaşe la FCSB. Becali a pus milioanele de euro pe masă şi a primit răspunsul oficial

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte intens pentru primul meci pe care îl va disputa după pauza cauzată de pandemia de coronavirus. Însă, până la partida de duminică, de pe terenul CFR-ului, Gigi Becali lucrează şi pentru sezonul următor.

În 2015 a câştigat FCSB ultimul titlu în Liga I. Au trecut cinci ani de la campionatul cucerit cu mari emoţii de echipa pregătită atunci de Constantin Gâlcă. Deşi, ulterior, au mai trecut pe banca tehnică a roş-albaştrilor nume importante precum Laurenţiu Reghecampf, Mihai Teja sau Mirel Rădoi, Gigi Becali n-a reuşit să se mai bucure de un nou titlu.

Acum, Bogdan Argeş Vintilă are principala misiune de a câştiga lupta din campionat cu CFR Cluj şi cu Universitatea Craiova. Cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului, roş-albaştrii sunt la egalitate de puncte cu oltenii şi la patru lungimi în spatele liderului pregătit de Dan Petrescu. În cazul în care va rata din nou titlul şi în acest sezon, Gigi Becali a început deja să-şi pregătească sezonul următor la FCSB.

FCSB pregăteşte două lovituri. Becali a primit răspunsul oficial

Cum Bogdan Planic se va despărţi de vicecampioana României în vară, latifundiarul din Pipera s-a reorientat rapid şi a găsit jucătorii potriviţi pentru a-i întări defensiva lui Bogdan Argeş Vintilă în stagiunea următoare.

Radu Boboc şi Virgil Ghiţă sunt cei doi fundaşi pe care patronul de la FCSB speră să-i aducă de la FC Viitorul. Primul este fundaş dreapta, iar cel de-al doilea evoluează pe poziţia de fundaş central. Cu meciuri bune în tricoul echipei lui Gheorghe Hagi, dar şi în reprezentativa de tineret a României, Ghiţă şi Boboc l-au convins pe Becali că merită transferurile la FCSB.

Latifundiarul din Pipera e pregătit să plătească două milioane de euro pentru a-i lua la pachet pe cei doi fundaşi. 

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Radu Boboc, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 900 de mii de euro valorează Virgil Ghiţă pe acelaşi site

Iar oficialii Viitorului par încântaţi de oferta lui Gigi Becali, însă nu se grăbesc să dea un răspuns.

"Pentru noi este un lucru bun. Atât timp cât cluburi importante de la noi sau din străinătate se interesează de jucătorii crescuţi în academia noastră şi promovaţi în echipa mare, noi ne bucurăm.

Deocamdată, singurul lucru care ne preocupă este terminarea acestui sezon, chiar dacă suntem primii în play-out, noi suntem foarte atenţi în primul rând la primele meciuri pentru că vor fi cele mai dificile, până ne intrăm în ritm, până câştigăm punctele necesere astfel încât să obţinem şi salvarea matematică de la retrogradare. Deci singurul lucru care ne preocupă acum este să terminăm cât mai bine, bineînţeles că ne dorim să terminăm primii în play-out" , a declarat preşedintele Viitorului, Gheorghe Popescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare