Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Nebunie totală la FCSB. Becali a găsit antrenorul perfect: "E formula ideală. Eu de mult am spus că va ajunge acolo"

EXCLUSIV | Nebunie totală la FCSB. Becali a găsit antrenorul perfect: "E formula ideală. Eu de mult am spus că va ajunge acolo"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali încă speră la titlu în acest sezon. Cu opt etape rămase de disputat până la finalul campionatului, FCSB este la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Contractul lui Bogdan Argeş Vintilă cu FCSB va expira la finalul lunii iunie, iar Liga I se va încheia la jumătatea lui iulie, astfel că Gigi Becali trebuie să acţioneze rapid pentru a avea antrenor pe banca tehnică şi la ultimele partide ale sezonului.

Însă, în cazul în care nu-i va prelungi contractul lui Bogdan Argeş Vintilă, patronul celor de la FCSB va putea negocia şi cu un antrenor cu rezultate bune în Liga I. Deşi a calificat-o pe Gaz Metan în play-off-ul campionatului, Edward Iordănescu a plecat de la medieşeni, iar acum este liber de contract.

Gigi Becali poate da o nouă lovitură la FCSB: "Ar fi o formulă interesantă"

Antrenorul a mai fost dorit în trecut de Gigi Becali, iar fostul director sportiv de la FCSB, Narcis Răducan, a dezvăluit că Edward Iordănescu ar fi o variantă foarte bună pentru banca roş-albaştrilor.

"Ar fi foarte greu să lucreze cu Gigi Becali, unul dintre ei trebuie să se schimbe sau chiar amândoi foarte mult. Trebuie să ajungă la mijloc şi nu ştiu pentru care e mai greu. Pentru o persoana de 60 de ani care aşa s-a obişnuit, a avut şi performanţe, are şi putere financiară sau pentru un antrenor tânăr care nici de tatăl lui nu ascultă atunci când trebuie să ia o decizie?

Ar fi o formulă interesantă, dar Edi poate să răspundă la asta. Acum ceva timp, ziceam că Edi va ajunge acolo mai devreme sau mai târziu. E destul de dificil la cum văd că se dezvoltă, la modul de lucru al lui Gigi Becali în relaţia cu antrenorii.

Nu cred că ar accepta Edi nicio secundă să se bage Gigi Becali peste el. A crescut şi a văzut că, să-ţi pui apărători cum au caii cum merg pe stradă, nu merge. Trebuie să discuţi cu acţionariatul, să fii conectat la realitatea financiară a clubului, trebuie să ai discuţii cu patronii, dar trebuie să fie o limită" , a declarat Narcis Răducan pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare