Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Negocierile pe care Marius Şumudică le poartă în secret. Ce planuri are fostul antrenor al lui Al Shabab

EXCLUSIV | Negocierile pe care Marius Şumudică le poartă în secret. Ce planuri are fostul antrenor al lui Al Shabab

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică este în continuare o ţintă tentantă pentru Gigi Becali, dar sunt şanse mari ca fostul antrenor al lui Al Shabab să rămână în zona arabă. Surse Telekom Sport susţin că Şumudică a primit o propunere foarte tentantă din fotbalul arab.

FCSB are în continuare vacant postul de antrenor. Edi Iordănescu este în continuare principalul favorit, dar Gigi Becali n-a renunţat nici la ideea de a-l aduce pe Marius Şumudică. Antrenorul în vârstă de 48 de ani este liber de contract după ce s-a despărţit de Al Shabab, echipă cu care a ratat în ultima etapă prezenţa în Liga Campionilor Asiei.

Şumudică şi-a făcut însă o imagine foarte bună în fotbalul arab. Surse Telekom Sport susţin că şansele ca acesta să vină la FCSB sunt extrem de mici, deoarece fostul campion al României are o propunere foarte tenantă din fotbalul arab. Salariul pe care Marius Şumudică ar urma să-l primească este mult mai consistent faţă de ceea ce ar câştiga la FCSB, astfel că lui Gigi Becali i-au rămas puţine atuuri în mână.

Şumudică se află în vacanţă în această perioadă şi va lua o decizie după ce va reveni.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare