Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Negoiţă l-a scos din minţi chiar şi pe Prunea. Ultimul transfer de la Dinamo, motiv de neînţelegeri între cei doi oficiali: "Eu vedeam altfel totul"

EXCLUSIV | Negoiţă l-a scos din minţi chiar şi pe Prunea. Ultimul transfer de la Dinamo, motiv de neînţelegeri între cei doi oficiali: "Eu vedeam altfel totul"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo nu traversează cea mai bună perioadă din ultimele sezoane, iar Ionuţ Negoiţă şi-a propus să vândă cât mai mulţi jucători până în momentul în care va ceda clubul. Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, finanţatorul "câinilor" a recunoscut că în cel mult două luni va vinde clubul.

Mihai Neicuţescu este jucătorul pe care Dinamo tocmai l-a vândut în prima ligă din Polonia. Nou promovata LKS Lodz, cu patru puncte obţinute în primele patru etape din noul sezon, l-a cumpărat pe atacantul care a impresionat în acest debut de sezon.

Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Ionuţ Negoiţă l-a vândut pe atacantul de 20 de ani cu o sumă mult mai mică decât adevărata cotă a lui Neicuţescu. Pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, atacantul este evaluat la 150 de mii de euro, iar Dinamo l-a cedat cu 100 de mii de euro, totul spre nemulţumirea lui Florin Prunea.

"Eu sper să obţină, să fie o sumă corectă, dar eu aş fi văzut altfel toată această situaţie. Este clar că avem nevoie şi de bani, trebuie să ne şi autofinanţăm, dar cred că este un jucător care trebuia să mai joace în ţară şi după aceea să plece" , a spus directorul general al clubului, Florin Prunea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: negoitadinamo 

viewscnt
Articole similare