Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Neluţ Roşu închide subiectul trecerii lui Edward Iordănescu la U Craiova: ”Nu se pune problema!”

EXCLUSIV Neluţ Roşu închide subiectul trecerii lui Edward Iordănescu la U Craiova: ”Nu se pune problema!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Mijlocaşul medieşenilor, Neluţ Roşu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia echipei sale, dar şi despre posibilitatea ca Iordănescu Jr să meargă la Craiova.

Gaz Metan a jucat două meciuri în aceeaşi zi la Marbella şi le-a pierdut pe amândouă. În prima partidă, medieşenii au cedat cu 1-2 în faţa unei echipe din Gibraltar, apoi au pierdut la scor de neprezentare în faţa elveţienilor de la Luzern. De la Gaz Metan, Hora a fost cel mai periculos om. A rămas însă fără gol marcat în trei meciuri.

”E o perioada de acumulare în care avem antrenamente foarte grele, cred că s-a resimţit şi astăzi în partea a doua a jocului, când am căzut puţin fizic. A fost un test bun, am întâlnit o echipă care a jucat fotbal, care ne-a pus probleme foarte mari, mai ales în a doua repriză. Sper să învăţăm nişte lucruri, pentru că s-au făcut nişte greşeli pe care nu avem voie să le facem în campionat. Este şi o oboseală care se resimte în momentle cheie, la execuţii, la fazele foarte importante” a mărturisit Neluţ Roşu, după amicalele disputate astăzi de Gaz Metan în Spania.

Sergiu Buş nu a putut evolua pentru formaţia sa. Roşu a explicat de ce a lipsit atacantul trecut de Gigi Becali pe lista sa: ”Din păcate nu s-a simţit bine ieri. A făcut o toxiinfecţie alimentară. Din fericire e bine, s-a întors aseară de la spital şi totul e în regulă”

Posibilitatea ca Edward Iordănescu să ajungă în cele din urmă la Craiova îl sperie pe Neluţ Roşu, care rămâne însă optimist: ”Pentru noi ar fi o pierdere foarte mare să plece în acest moment domnul Edi, dar nu cred că se pune problema. Cred că o să rămână cu noi să luptăm împreună la obiectivul pe care îl avem de îndeplinit”

 

Afla mai multe despre: neluţ roşugaz metan 

viewscnt
Articole similare