Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nemţii se revoltă înainte de reluarea meciurilor din Bundesliga: "Fotbaliştilor, voi sunteţi multimilionari. S-a creat un conflict"

EXCLUSIV | Nemţii se revoltă înainte de reluarea meciurilor din Bundesliga: "Fotbaliştilor, voi sunteţi multimilionari. S-a creat un conflict"

Bundesliga

Comentarii

Meciurile din Bundesliga revin din acest weekend, însă nemţii nu sunt la fel de încântaţi de reluarea competiţiilor de fotbal precum sunt microbiştii din lumea întreagă.

"Nu s-a primit undă verde decât atunci când medicii şi-au dat acordul, iar Liga Germană a consultat cam 500-600 de specialişti din toată lumea pentru a face un concept care cuprinde 51 de pagini, concept ce va fi aplicat de sâmbătă, începând cu ora 8 dimineaţa.

Pentru fotbalul german, este un examen formidabil, pentru că în felul acesta nemţii vor să demonstreze că sunt primii. Într-un sondaj de opinie al televiziunii germane de stat, 54% dintre cei întrebaţi au spus că e prea devreme să se reia Bundesliga.

Cam trei sferturi din germani au spus aşa: <<Măi, fotbaliştilor, voi sunteţi multimilionari în pantaloni scurţi, voi câştigaţi o groază de bani>>.

S-a creat un conflict între societate şi partea profesionistă. Adică ei au voie să se antreneze, să joace, să se deplaseze, în timp ce marea majoritate a populaţiei stă acasă în carantină, cu şcoli închise, cu hoteluri închise, cu toate companiile care produc automobile şi care exportă, ceea ce înseamnă 30% din PIB-ul Germaniei şi iată cum s-a încins lumea în Germania" , a declarat Mihai Rusu, jurnalist român în Germania, pentru Telekom Sport.

Bundesliga revine de sâmbătă

Sâmbătă, 16 mai, Bundesliga revine, după o pauză de două luni, cu o etapă cu adevărat nebună. Toate meciurile vor putea fi urmărite pe canalele Telekom Sport şi pe telekomsport.ro.

Programul meciurilor:

Sâmbătă, 16 mai
Borussia Dortmund - Schalke 16:30 (Telekom Sport 1)
RB Leipzig - Freiburg 16:30 (Telekom Sport 2)
Hoffenheim - Hertha 16:30 (Telekom Sport 3)
Augsburg - Wolfsburg 16:30 (Telekom Sport 4)
Fortuna Dusseldorf - Paderborn 16:30 (telekomsport.ro)
Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach 19:30 (Telekom Sport 1)

Duminică, 17 mai
FC Köln - Mainz 16:30 (Telekom Sport 1)
Union Berlin - Bayern Munchen 19:00 (Telekom Sport 1)

Luni, 18 mai
Werder Bremen - Bayer Leverkusen 21:30 (Telekom Sport 1)

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare