Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nepermis, de neînţeles!". Ioan Andone şi Andrei Vochin, despre "cazul cocaina" cu Magaye Gueye: "În loc să-l dea afară i-au făcut contract!"

EXCLUSIV | "Nepermis, de neînţeles!". Ioan Andone şi Andrei Vochin, despre "cazul cocaina" cu Magaye Gueye: "În loc să-l dea afară i-au făcut contract!"
Comentarii

Invitaţi la Telekom Sport, Ioan Andone, preşedintele FC Voluntari, şi Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, au reacţionat în privinţa cazului de dopaj din jurul lui Magaye Gueye (30 de ani), atacantul lui Dinamo care a fost despistat cu cocaină. Andone şi Vochin au dezaprobat total gestul lui Gueye şi au spus că Dinamo ar trebui să se despartă de el.

Ioan Andone a fost cetagoric şi a spus că problemele acestea vin din lipsă de disciplină la club, dar şi că Gueye trebuia dat afară de la Dinamo după ce a apărut filmuleţul din jacuzzi în care înjura clubul şi conducerea din Ştefan cel Mare. De aceeaşi părere este şi Andrei Vochin, care nu înţelege cum de i-a fost prelungit contractul în loc de a-i fi desfăcut.

"Nepermis pentru un jucător profesionist. Dacă nu există disciplină în cadrul lotului, poţi avea probleme de astea. De când s-a întâmplat cu filmuleţul, de atunci trebuia chemat, reziliat contractul, 'ne strici imaginea'. E de neînţeles!", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Vochin a dat exemplul cluburilor mari din Europa, care îşi urmăresc jucătorii îşi afara vieţii sportive: "Cluburile mari au nişte abonamente la nişte reţele, plătesc abonamente serioase ca să investigeheze viaţa extraosportivă a celor pe care doresc să-i cumpere sau a celor pe care-i au în club. Dau nişte bani. Te costă ceva, dar îi găsesc peste tot, după Facebook, după Instagram. E ca la InStat! (n.r. - despre momentul cu filmuleţul din jacuzzi) În loc să iei decizia normală şi spui gata, nu ne mai trebuie, în loc să-l dai afară îi faci contract", a spus Andrei Vochin.

BREAKING NEWS | Magaye Gueye, de la Dinamo Bucureşti, prins dopat cu cocaină! A fost depistat după derby-ul cu FCSB

Atacantul lui Dinamo Bucureşti, Magaye Gueye (30 de ani), a fost depistat pozitiv la controlul efectuat de ANAD la finalul derby-ului Dinamo - FCSB, din Cupa României. Din informaţiile Telekom Sport, substanţa la care a fost testat pozitiv e cocaina. Fotbalistul s-a aflat printre jucătorii dinamovişti care au evoluat pe teren contra FCSB-ului şi care au fost selectaţi de ANAD pentru testare. Atacantul a jucat 45 de minute în victoria din "Ştefan cel Mare" şi a evoluat în tot meciul cu Dunărea Călăraşi, din sferturile de finală, scor 3-1 pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: ioan andoneandrei vochinexclusivmagaye gueyecocaina 

viewscnt
Articole similare