Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nepotul lui Gigi Becali, talismanul unei mari sportive din România. Se iubesc de un an de zile

EXCLUSIV | Nepotul lui Gigi Becali, talismanul unei mari sportive din România. Se iubesc de un an de zilegalerie foto

Diverse

Comentarii

Bianca Pascu, una dintre cele mai valoroase sportive ale Federaţiei Române de Scrimă, proaspăt medaliată cu bronz la Cupa Mondială organizată în Belgia, la Bruxelles, a dezvăluit pentru telekomsport.ro secretul său motivaţional. Bianca trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături Ionuţ Becali, nepotul lui Gigi Becali.

Se cunosc de un an iar între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. Bianca Pascu a vorbit în premieră pentru telekomsport.ro despre relaţia ei de iubire cu Ionuţ Becali, omul despre care spune că reprezintă talismanul ei în tot ceea ce face în sport dar şi în viaţa de zi cu zi. ”Pot spune că viaţa mea s-a schimbat total de când l-am cunoscut pe Ionuţ. Avem un an de când suntem împreună. Îi mulţumesc pentru faptul că a stat tot timpul lângă mine şi m-a înţeles de fiecare dată. Atât el, cât şi familia lui. Pot spune că ai lui m-au primit ca pe un membru al familiei lor. Ţin să le mullţumesc din suflet”, a explicat Bianca Pascu, în exclusivitate pentru telekomsport.ro.

S-au cunoscut la un meci al FCSB-ului

Pentru Bianca Pascu fotbalul reprezintă un loc aparte în sufletul ei. După scrimă este al doilea sport pe care-l îndrăgeşte foarte mult. Chiar dacă este legitimată a clubului Dinamo Bucureşti, Bianca este o înfocată susţinătoare a FCSB-ului, echipa patronată de Gigi Becali. Dealtfel, relaţia de prietenie dintre ea şi Ionuţ Becali a început pe stadionul, la un meci al FCSB-ului. ”Acolo l-am cunoscut pe Ionuţ. Habar nu aveam că este nepotul domnului Becali. Am aflat foarte târziu de acest luru. Este un băiat foarte modest care nu face caz de numele pe care-l poartă”, a mai  precizat Bianca.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becalibianca pascu,  

viewscnt
Articole similare