Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Niciun spaniol nu s-a prezentat la reunirea lui Dinamo. Detalii despre prima zi din 2021, din Ştefan cel Mare: ce promisiune şi ce rugăminte au avut fanii pentru jucători

EXCLUSIV | Niciun spaniol nu s-a prezentat la reunirea lui Dinamo. Detalii despre prima zi din 2021, din Ştefan cel Mare: ce promisiune şi ce rugăminte au avut fanii pentru jucători
Comentarii

Dinamo s-a reunit, duminică, iar Telekom Sport a aflat că niciunul dintre spaniolii din conducerea clubului nu a venit în România, în ziua reunirii echipei.

Situaţia de la Dinamo nu e deloc una roz, nici din punct de vedere financiar, nici din punct de vedere sportiv. Incertitudinea planează în continuare şi la nivelul conducerii, după ce niciunul dintre spanioli nu au venit în România în ziua reunirii echipei, la Săfitca, potrivit informaţiilor Telekom Sport.

Singurii care ţin legătura cu jucătorii sunt suporterii-acţionari din programul DDB, care, potrivit surselor noastre, poartă negocieri cu jucătorii cu salarii mari pentru a le reduce. Telekom Sport a aflat că fanii din DDB le-au promis jucătorilor că le vor achita un salariu, luni, 4 ianuarie, şi i-au rugat să-şi retragă memoriile.

Ante Puljic (12.000 de euro), Fabbrini (17.000 de euro), Bejan (7.000 de euro) şi Janusz Gol (15.000 de euro) sunt jucătorii cărora suporterii le cer să-şi micşoreze salariile pentru binele clubului.



Mai mult, conform aceloraşi surse Telekom Sport, la reunirea de la Săftica a fost prezent şi tatăl lui Ahmed Bani, fotbalist pe care Dorin Şerdean a încercat să-l transfere gratis la FC Voluntari. Tatăl jucătorului de 18 ani a dat de gol operaţiunea pe care o orchestraseră Şerdean şi Bogdan Bălănescu, fostul conducător din Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: dinamoreuniredetaliiexclusiv 

viewscnt
Articole similare