Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Badea şi-a dat acceptul să se construiască noul stadion Dinamo. Ce investitori ar urma să vină în Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | Nicolae Badea şi-a dat acceptul să se construiască noul stadion Dinamo. Ce investitori ar urma să vină în Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Nicolae Badea şi-a dat acceptul să se contruiască noul stadion, pe amplasamentul celui vechi, însă acum Clubul Sportiv Dinamo trebuie să recepţioneze unele investiţii pe care le-a făcut în urmă cu mai mulţi ani. Un nou stadion ar putea aduce şi noi investitori.

Dinamoviştii pot spera din nou la un stadion modern. Din informaţiile Telekom Sport, Nicolae Badea a renunţat la zonele din vechiul stadion pe care le deţinea şi şi-a dat acceptul pentru ridicarea unei noi arene. Însă nici în acest caz lucrurile nu sunt atât de simple. În urmă cu mai mulţi ani, Clubul Sportiv Dinamo a investit în pistă, în acoperişul de la tribuna a II-a şi în instalaţia de nocturnă, dar n-a recepţionat lucrările. Pentru a demara investiţia, Compania Naţională de Investiţii le cere celor de la CS Dinamo facturile pentru recepţia lucărilor.

În cazul în care toată situaţia vechiului stadion va fi lămurită, Compania Naţională de Investiţii va ridica aici o nouă arenă, cu o capacitate de 25.000 de locuri.

Există însă şi un plan B. Dacă CS Dinamo nu va reuşi să facă dovada recepţionării lucrărilor, CNI va ridica noul stadion pe actualul velodrom, dar capacitatea va fi de 17.000 de locuri. În plus, accesul pe arenă s-ar face pe pasarele suspendate. Există însă şi aici obstacole, deoarece trebuie predat terenul liber.

Un nou stadion ar atrage noi investitori

Ionuţ Negoiţă a anunţat că este dispus să-i vândă clubul lui Mircea Rednic în schimbul a trei milioane de euro. Fostul antrenor ar veni investitor la Dinamo alături de Mircea Lucescu şi Nicolae Badea. Însă ultimii doi şi-au condiţionat implicarea de ridicarea unui nou stadion, care să creeze emulaţie, dar care să şi producă venituri pentru club. De altfel, Nicolae Badea a recunoscut că va avea o întâlnire cu Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: nicolae badeadinamo 

viewscnt
Articole similare