Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a analizat marele derby dintre FCSB şi Dinamo: "Cred că ei au un plus în această partidă"

EXCLUSIV | Nicolae Dică a analizat marele derby dintre FCSB şi Dinamo: "Cred că ei au un plus în această partidă"

FCSB

Comentarii

Marele derby al fotbalului românesc este astăzi, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. Trecut pe la FCSB, atât ca antrenor, cât şi ca jucător, Nicolae Dică a analizat meciul dintre FCSB şi Dinamo.

"Cred că va fi un meci încins, pentru că ambele echipe nu stau bine în clasament. Sunt forţate să câştige pentru a-şi îndeplini obiectivul, acela de a intra în play-off. Cred că va fi un meci foarte disputat. Sunt două echipe, şi aici mă refer în mare la cei de la Steaua, cu jucători foarte valoroşi. Şi Dinamo are jucători, Nistor, de exemplu, care este un jucător foarte bun, Fabbrini, un jucător bun, care are calitate, dar la derby-uri nu contează locul din clasament, pentru că ştiu şi eu am fost acolo şi jucător, şi antrenor.

Am prins momente când noi eram în primele două locuri, locul 1, locul 2, iar Dinamo era mai în spate şi aveam meciuri foate grele şi chiar am pierdut acele jocuri. Eu sper să fie un joc disputat, un joc frumos şi să se impună echipa cea mai bună. Cred cei de la Steaua au un plus, pentru că au avut adversari foarte puternici, au reuşit să se impună, au făcut jocuri foarte bune, jocul este în creştere în ultima perioadă şi cred că au un plus" , a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Nu rataţi meciul FCSB - Dinamo, astăzi, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dicafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare