Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a confirmat încă un transfer la FCSB: ”Este un jucător interesant”

EXCLUSIV | Nicolae Dică a confirmat încă un transfer la FCSB: ”Este un jucător interesant”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a confirmat şi el că Iulian Cristea este foarte aproape de un transfer la FCSB. Fundaşul lui Gaz Metan intră în ultimele şase luni de contract şi Gigi Becali a declarat că vrea să plătească 100.000 de euro în schimbul său.

FCSB este aproape de a realiza primul transfer din această iarnă. Gigi Becali a confirmat că vrea să-l cumpere pe Iulian Cristea, un fundaş central de 24 de ani care joacă pentru Gaz Metan. Unul dintre avantajele acestuia este că va intra în ultimele şase luni de contract, motiv pentur care patronul vicecampioanei României a anunţat că va plăti maximum 100.000 de euro.

O sumă pe care, probabil, Gaz Metan o va accepta, în condiţiile în care riscă să-l piardă gratis în vară. Nicolae Dică a râs complice când a fost întrebat despre acest transfer şi apoi a confirmat că este un jucător care l-ar putea ajuta:

”(n.r. râde când a fost întrebat despre Iulian Cristea) Este un jucător interesant, care în acest an joacă altceva faţă de ce a jucat în anii trecuţi. El juca mijlocaş central, dar acum Mihai Teja l-a folosit fundaş central şi a făcut-o foarte bine”, a comentat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicaiulian cristeafcsbgaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare