Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a dat de gol, în direct la TV, transferul lui Răzvan Marin la Ajax: "Asta mi-a spus tatăl său!"

EXCLUSIV | Nicolae Dică a dat de gol, în direct la TV, transferul lui Răzvan Marin la Ajax: "Asta mi-a spus tatăl său!"
Comentarii

Fostul internaţional Nicolae Dică a confirmat că Răzvan Marin se va despărţi de Standard Liege la finalul acestui sezon, dezvăluind o discuţie pe care a avut-o recent cu tatăl mijlocaşului central.

Dică şi-a revăzut fostul coleg de la FCSB, pe Petre Marin, cu ocazia meciului caritabil organizat de Ioan Andone. "Duminică, când am fost la Steaua - Dinamo, eram cu Petre şi vorbeam cu el despre Răzvan. Mi-a zis: «o să vezi, o să ai o surpriză». Mă gândeam că la vară probabil o să se afle, dar el mi-a spus: «o să vezi la vară unde o să meargă». Nici nu am insistat să îl întreb la ce echipă, dar mi-a spus că o să fie o echipă bună", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Într-o intervenţie la Telekom Sport, Petre Marin a fost rezervat în declaraţii, dar a recunoscut că stilul lui Ajax i se potriveşte perfect fiului său.

"În momentul ăsta nu e nimic sigur. Ceea ce am aflat şi eu sunt doar zvonuri. Probabil discuţiile sunt între cele două cluburi. Mai ales că Răzvan este de o săptămână în cantonament cu echipa naţională. Să vedem ce va fi! Dacă va fi Ajax, cu atât mai bine pentru el şi pentru cariera lui. Ştim ce înseamnă Ajax pentru fotbalul european, ştim ceea ce fac ei acolo cu Academia pe care o au. Ar fi un pas important dacă se va face acest transfer.

Am spus-o şi în iarnă, la vară vom discuta. Vedem ce oferte sunt, echipele care sunt interesate de Răzvan şi vom lua decizia cea mai bună. Deciziile pe care le-am luat împreună cu Petro Chiodi şi cu Răzvan cred eu că au fost bune. Şi sperăm ca şi la vară să facem alegerea cea mai bună pentru Răzvan, ca să progreseze, să se dezvolte în continuare din punct de vedere fotbalistic, pentru a ajunge acolo unde el îşi doreşte.

Eu cred că da (n.r. - dacă stilul lui Ajax i se potriveşte lui Răzvan Marin). Şi drept dovadă stau jucătorii pe care Ajax i-a lansat în fotbalul mare şi jucătorii care au trecut prin curtea lor, au învăţat fotbal şi s-au dezvoltat fotbalistic extraordinar de bine. Eu cred că ar fi un pas important şi pasul pe care noi îl urmăream", a declarat Petre Marin, la Telekom Sport.

Mijlocaşul român al echipei Standard Liege, Răzvan Marin, este aproape de un transfer la Ajax Amsterdam, unde este considerat succesorul lui Frenkie De Jong.

Potrivit De Telegraaf, citat de presa belgiană, Ajax a ajuns la un acord cu Standard pentru transferul lui Marin pentru suma de 12 milioane de euro. Românul ar urma să semneze un contract pe cinci sezoane.

În acest sezon, Marin a disputat 37 de meciuri pentru Standard şi a marcat cinci goluri.

Afla mai multe despre: dicarazvan marinajax 

viewscnt
Articole similare