Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a dezvăluit cine poate fi primul străin din istoria naţionalei: "Noi pe acea poziţie nu stăm foarte bine"

EXCLUSIV | Nicolae Dică a dezvăluit cine poate fi primul străin din istoria naţionalei: "Noi pe acea poziţie nu stăm foarte bine"

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică, secund al lui Mirel Rădoi la echipa naţională, admite că fundaşul stânga de la CFR Cluj, Mario Camora, se află în vizorul selecţionerului.

Mario Camora (33 de ani) evoluează în Liga 1 de aproape nouă ani şi şi-a trimis actele pentru a obţine cetăţenia română.

"Ţinând cont de experienţa pe care o are el, este un jucător care în România s-a impus, s-a acomodat foarte bine, este de atâţia ani în România, joacă la echipa campioană, meciuri în cupele europene. În momentul când va fi cetăţean român cu acte în regulă şi va avea evoluţii bune, va fi sănătos, este unul dintre jucătorii care pot să ajungă la echipa naţională. Mai ales că noi pe acea poziţie nu stăm foarte bine", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

"Noi pe Camora ni l-am dorit la Steaua când am fost împreună"

Nicolae Dică şi Mirel Rădoi îl apreciază de multă vreme pe fotbalistul portughez. "Noi pe Camora ni l-am dorit la Steaua când am fost împreună. Am fost aproape atunci să îl aducem pentru că CFR era atunci în insolvenţă, erau probleme cu banii, dar a decis să rămână acolo, nu a putut să plece", a adăugat Dică.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Camora, conform Transfermarkt.de
  • 3 - trei titluri de campion al României a cucerit Camora cu CFR Cluj

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare