Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a explicat de ce îl foloseşte pe Nedelcu pe postul de fundaş central

EXCLUSIV | Nicolae Dică a explicat de ce îl foloseşte pe Nedelcu pe postul de fundaş central

FCSB

Comentarii

În ultima lună, Dragoş Nedelcu a fost folosit frecvent pe postul de fundaş central, deşi a recunoscut că se simte mult mai bine la centrul terenului. Într-un interviu acord pentru Telekom Sport, antrenorul vicecampioanei României, Nicolae Dică, a explicat de ce îl trimite pe Nedelcu în centrul apărării.

"Pintilii s-a accidentat, dar mai avem alţi şase jucători pe acea poziţie. Qaka a plecat, aşa că au rămas cinci jucători pe acea poziţie. Sper să reuşesc să găsesc cuplul ideal pentru meciurile următoare. Legat de Nedelcu, din punctul meu de vedere, el este mijlocaş central, dar l-am folosit pe poziţia de fundaş central pentru că aveam deja alţi şase mijlocaşi.

Am încercat să le dau cât mai multe minute jucătorilor şi de asta am preferat să-l folosesc pe postul de fundaş central. Poate evolua acolo, dar poziţia lui de bază e de mijlocaş central" , a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

După remiza de la începutul lunii, scor 2-2, cu FC Botoşani, patronul celor de la FCSB a vorbit despre poziţia din teren a lui Dragoş Nedelcu.

"Eu nu l-am angajat mijlocaş central pe Nedelcu! Nu! Scrie undeva în contract că e mijlocaş central? Nu scrie! Bine! Joci unde te pune antrenorul, unde crede antrenorul că dai cel mai bun randament şi gata! Nu e asta obedienţă. E băiat cuminte şi ştie că antrenorul cunoaşte cel mai bine jucătorii, da?" , declara Gigi Becali.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbgigi becalinedelcufc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare