Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a făcut anunţul mult aşteptat: "Este o onoare, este o bucurie că s-au gândit la mine"

EXCLUSIV | Nicolae Dică a făcut anunţul mult aşteptat: "Este o onoare, este o bucurie că s-au gândit la mine"

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB şi FC Argeş, a recunoscut discuţiile pentru a face parte din staff-ul noului selecţioner, al echipei naţionale, Mirel Rădoi, ca antrenor secund.

"Pentru mine este o onoare, este o bucurie că el s-a gândit la mine şi că pot să fiu lângă el la echipa naţională", a subliniat Nicolae Dică.

Cu toate acestea, Nicolae Dică a precizat că, deocamdată, nu a luat nicio decizie, urmând să se hotărască abia după ce va avea o întâlnire cu noul selecţioner. Dică vrea să ştie exact ce va avea de făcut la echipa naţională.

"Am vorbit cu Mirel, o să mă văd cu el şi o să discutăm mai mult ceea ce va urma pentru mine şi pentru el. Cu Mirel am mai lucrat şi la Steaua o perioadă nu foarte lungă, în jur de cinci-şase luni de zile în care eu spun că am avut o colaborare foarte bună.

Mi-a spus că el crede că pot să îl ajut foarte mult în ceea ce urmăează să facă la echipa naţională şi am spus că urmează să ne vedem, să vedem ceea ce îşi doreşte el, ce îmi doresc şi eu să fac şi vom vedea.

Pe mine m-a bucurat că Mirel din prima mi-a spus că îşi doreşte să vin lângă el pentru că el crede că pot să îl ajut. El ştie cum gândesc eu fotbalul, cum îl văd, colaborarea pe care am avut-o la Steaua în acea perioadă de cinci-şase luni de zile în care am încercat să îl ajut pe Mirel şi pe mine cât mai mult.

Singurul antrenor cu care eu aş merge din această postură ar fi Mirel.

Atunci când am terminat colaborarea cu Steaua am avut o discuţie cu Mirel în care i-am şi spus, discuţia care am avut-o cu el, ce urmează să fac în continuare şi ce urmează să facă el. A fost o discuţie în care i-am transmis că atunci când va avea nevoie de mine şi el crede că eu pot să îl ajut, nu să fiu doar lângă el că nu e normal să mă duc doar cu numele ca să spunem că vine Dică care a antrenat Steaua ca să pună copetele, nu. Nu acceptă nici el treaba asta şi nu aş accepta nici eu.

Tocmai asta o să discut cu el. Pentru că el deja are un şi an ceva de când a fost la echipa naţională de tineret şi ştie foarte bine cum se lucrează şi vreau să aflu de la el mai multe pentru că asta trebuie să aflu şi eu, să văd cam cum se lucrează la echipa naţională, ce se doreşte de la mine. Şi pentru mine sunt lucruri noi. Patru ani şi jumătate am antrenat zi de zi, am fost pe teren şi îmi place să fiu zi de zi pe teren", a spus Nicolae Dică.

Dică a precizat că salariul nu contează pentru el: "Nu! Niciodată nu am urmărit banii, nici în cariera de fotbalist, nici în cariera de antrenor".

Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale

Miercuri, Mirel Rădoi a semnat contractul de selecţioner şi a fost prezentat într-o conferinţă de presă la Casa Fotbalului. Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a parafat un contract pe doi ani, urmând să stea pe banca echipei naţionale cel puţin până la finalul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare