Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a primit o ofertă şi nu l-a anunţat pe Mirel Rădoi! Ce decizie a luat secundul naţionalei şi analiza grupei României

EXCLUSIV | Nicolae Dică a primit o ofertă şi nu l-a anunţat pe Mirel Rădoi! Ce decizie a luat secundul naţionalei şi analiza grupei României
Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a avut posibilitatea de a pleca din staff-ul primei reprezentative, dar a refuzat ofertele venite. Fostul fotbalist de la FCSB a dorit cu orice preţ să-şi respecte contractul şi să stea alături de selecţionerul Mirel Rădoi.

Ofertele pe care Nicolae Dică le-a ascuns

"(n.r. - Ai avut ofertă să fii antrenor undeva în această perioadă?) Da. (n.r. - Şi de ce ai refuzat-o?) Pentru că i-am promis lui Mirel Rădoi că, atâta timp cât va fi la echipa naţională, voi fi şi eu lângă el. Mi-am dat cuvântul. Nu s-a pus problema acestui lucru (n.r. - plecarea lui Mirel Rădoi şi a staff-ului din naţională). Nu am discutat despre treaba asta. Nicio secundă nu s-a discutat în cantonamentul echipei naţionale, mă refer la noi din staff, că mergem la Craiova sau în altă parte. 

El (n.r. - Mirel Rădoi) nu a ştiut despre ofertele mele. Atât timp cât i-am promis ceva, eu mă ţin de cuvânt. În acest moment, nu există o echipă pentru care aş pleca de la naţională", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

România a fost repartizată în Grupa J în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii se vor lupta pentru calificarea la turneul final cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein.

"Din punctul meu de vedere, este o grupă grea, dar puteam să picăm într-o grupă şi mai grea. Este o grupă în care noi sperăm. Germania era o echipă de evitat, putea să fie un adversar mai facil. Dar grupa este una ok. Islanda, Macedonia şi noi cred că suntem cam la acelaşi nivel. 

Chiar dacă despre Macedonia s-a vorbit puţin, este totuşi calificată la EURO. Are jucători în campiontul Italiei, îl are pe Boban Nikolov, care a jucat la Viitorul şi care acum joacă la campioana Ungariei. Au o echipă bună, cu jucători cu experienţă. Nu ne va fi uşor. Nu plecăm din start să spun că jucăm cu Macedonia şi avem şase puncte asigurate. Sau cu Armenia. Nu, vor fi meciuri dificile. Dar noi avem încredere şi sperăm să putem obţine lucruri bune din această grupă. Dacă te uiţi la Germania, spui că ar fi bine să iei locul 2. Dar noi ne gândim să ajungem pe primul loc", a mai spus Nicolae Dică.  

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...