Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a rămas înmărmurit când a văzut mesajul de la Mirel Rădoi: ”Am fost şocat de moartea lui Martin Tudor”

EXCLUSIV | Nicolae Dică a rămas înmărmurit când a văzut mesajul de la Mirel Rădoi: ”Am fost şocat de moartea lui Martin Tudor”

Special

Comentarii

Nicolae Dică a rămas şocat când a aflat că Martin Tudor a trecut în nefiinţă. Fostul portar al Stelei a murit luni dimineaţă, din cauza unui infarct.

Fotbalul românesc a fost cutremurat de vestea că Martin Tudor a murit la doar 43 de ani. Fostul portar al Stelei a suferit un infarct luni dimineaţa, după ce a luat masa. Nicolae Dică, fost coleg cu Martin Tudor, spune că cel care a anunţat decesul a fost Mirel Rădoi, pe un grup de Whatsapp din care fac parte jucătorii din acea generaţie. Dică spune că a rămas şocat:
”(Cum a aflat) Avem un grup, generaţia noastră de la Steaua, şi a pus Mirel acum, de dimineaţă pe grup. Am rămas şocat când am văzut. Nu ştiam absolut nimic de vreo problemă a lui de sănătate. Chiar am vorbit cu el anul trecut, mă interesau anumite lucruri despre fotbal. Era ok. Din ce ştiu de la ceilalţi colegi, era bine, nu avea probleme de sănătate”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Nu-l pot conduce pe ultimul drum? Ce prevede Ordonanţa Militară în cazul de înmormântare

Ordonanţa Militară dată pentru combaterea coronavirusului i-ar putea împiedica însă pe cunoscuţii lui Martin Tudor să participe la înmormântare. În document se specifică faptul că „se pot oficia acte liturgice/religioase cu caracter privat (botez, cununii, înmormântări), la care pot participa maximum 8 persoane, cât şi împărtăşirea credincioşilor bolnavi la domiciliul acestora”.
Nicolae Dică speră însă că foştii colegi ai lui Martin Tudor vor putea merge la Reşiţa să asiste la înmormântare: ”(Vă veţi mobiliza în această perioadă ca să fiţi alături de familia lui?) La asta ne gândeam acum. Sperăm să reuşim să putem să ajungem... vom vedea dacă se poate”, a mai spus Dică pentru Telekom Sport.

Dică: ”Martin Tudor era unul dintre jucătorii de care am rămas mirat”

Secundul lui Mirel Rădoi la echipa naţională spune că Martin Tudor îi va rămâne în amintire drept un om foarte vesel, care se bucura la fiecare victorie, indiferent dacă era sau nu titular:
”Vreau să mi-l aduc aminte mereu, pentru că era unul dintre jucătorii de care am rămas mirat. El chiar dacă nu juca, chiar dacă era rezervă, era în afara lotului, când câştiga echipa, el se bucura mereu. Chiar i-am spus asta, îi spuneam de câte ori mă întâlneam cu el, îi spuneam mereu că el întotdeauna era vesel, întotdeauna era bucuros, nu avea importanţă dacă a jucat sau nu. Important era ca echipa să câştige şi el era bucuros. Poate era mai bucuros decât unii care jucau. Incredibil, mie nu îmi vine să cred că s-a putut întâmpla asta.
Să învăţăm să fim mai buni în primul rând, să îi respectăm pe oamenii de lângă noi, pentru că nu ştii ce îi rezervă soarta fiecăruia. Fiecare trebuie să fim mai buni, să lăsăm ura asta de-o parte”, a încheiat Dică. 
 

Afla mai multe despre: martin tudor 

viewscnt
Articole similare