Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică a recunoscut în direct la TV! Ce i se întâmplă lui Florinel Coman la FCSB: ”Am discutat mult cu el”

EXCLUSIV | Nicolae Dică a recunoscut în direct la TV! Ce i se întâmplă lui Florinel Coman la FCSB: ”Am discutat mult cu el”

Echipa națională

Comentarii

Invitat la emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, Nicolae Dică a analizat prestaţia senzaţională a României din meciul cu Anglia, de la EURO 2019.

Actualul antrenor de la FC Argeş a apreciat evoluţia senzaţională pe care Florinel Coman a avut-o în meciul cu englezii şi a explicat ce-i lipseşte lui ”Mbappe” să ajungă la un nivel şi mai bun în carieră.

Florinel Coman este un jucător foarte bun. Are viteză, are execuţii, loveşte foarte bine mingea. Este un jucător care mai poate creşte. Trebuie să muncească şi mai mult şi să fie şi mai serios.

Cred că el are nevoie de mai multă încredere. Am stat la FCSB un an şi jumătate şi am avut mereu discuţii individuale cu el, mai ales după ce îl mai critica Gigi Becali. Dacă i se va da mai multă încredere eu cred că el poate progresa foarte mult”, a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicacomanfcsbromania 

viewscnt
Articole similare