Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, atac foarte dur la adresa lui Mihai Teja: ”Să fie mai atent la ceea ce declară!” Ce l-a enervat

EXCLUSIV | Nicolae Dică, atac foarte dur la adresa lui Mihai Teja: ”Să fie mai atent la ceea ce declară!” Ce l-a enervat

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică s-a enervat în momentul în care a auzit declaraţiile lui Mihai Teja, care a spus că a fost nevoit să facă multe schimbări la echipă. În traducere, că ar trebui să repare lucrurile lăsate nerezolvate de Nicolae Dică.

La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Astra, Teja a declarat că n-a avut suficient timp să facă la echipă schimbările pe care şi le doreşte. Nicolae Dică spune că s-a simţit deranjat de aceste afirmaţii, deoarece lasă de înţeles că munca sa de un an şi jumătate n-a fost deloc apreciată:

”Eu am urmărit şi am încercat să urmăresc ce spune el la conferinţe. Şi am observat încă de la început că spune lucrurile acestea, că trebuie să schimbe totul - cum a spus şi acum. Eu îl anunţ că a preluat echipa de pe locul doi, nu a preluat o echipă de pe locul 10, cu probleme mari. A preluat echipa de pe locul doi, la trei puncte de CFR Cluj, înainte de înjumătăţirea punctelor şi acum este opt puncte de CFR Cluj şi pe locul trei. Nu trebuia să schimbe tot la această echipă. Pentru că a preluat cea mai ofensivă echipă din campionat, cu 40 de goluri marcate. Această echipă avea unele probleme defensive, pentru că am avut diferite probleme cu accidentările, cu jucători suspendaţi.

Nu avea nevoie să schimbe totul la această echipă. Probabil că nu ştie că a preluat echipa de pe locul doi. Fac o comparaţie între el şi Minteuan. Păi Minteuan a luat echipa de pe primul loc, în timpul campionatului şi ce trebuia să facă, să ajungă pe locul patru că n-a avut cum să schimbe? Nu, a câştigat cinci meciuri la rând cu aceeaşi echipă. Cu aceeaşi echipă, am făcut performanţă, pot să spun, pentru că ne-am bătut la campionat până în ultima etapă, am mers în primăvara europeană... cu aceeaşi jucători. Cred că el ar trebui să fie mai atent la ce declară, pentru că la ceea ce spune se pare că nu s-a lucrat nimic la Steaua un an şi jumătate, cât a fost Dică antrenor. Nu, cu aceşti jucători am făcut performanţă.

Normal că m-a deranjat, pentru că tot ceea ce se spune se spune că nu s-a făcut nimic. Nu, normal că s-a făcut, pentru că ai preluat o echipă de pe locul doi. După pregătire, Mihai Teja a declarat că Steaua este favorită să câştige campionatul. Nu am spus-o eu, el a spus-o. Normal că ar fi trebuit să fie pe primul loc, având în vedere că a jucat cu ultimele patru clasate.

Se pare că nu s-au îmbunătăţit lucrurile, ci s-au dus în joc. Şi lucrurile bune pe care le-a făcut Dică la Steaua, nici alea nu mai sunt bune. Trebuie să fie puţin mai atent când merge la conferinţa de presă”
, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai tejanicolae dica 

viewscnt
Articole similare