Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, deranjat de o declaraţie făcută de Andrei Vochin despre Mirel Rădoi: ”Putea să vină la noi la birou şi să vorbească”

EXCLUSIV | Nicolae Dică, deranjat de o declaraţie făcută de Andrei Vochin despre Mirel Rădoi: ”Putea să vină la noi la birou şi să vorbească”
Comentarii

Nicolae Dică s-a arătat deranjat de o declaraţie făcută de Andrei Vochin, care a spus că Mirel Rădoi n-ar fi trebuit să-şi critice public jucătorii după eşecul cu 3-2 în faţa Armeniei.

Pentru prima dată de când este selecţioner, Mirel Rădoi şi-a criticat jucătorii după un meci. S-a întâmplat după eşecul surprinzător cu Armenia. Rădoi s-a plâns atunci de atitudinea jucătorilor în ultimele minute, când România conducea cu 2-1, însă Armenia a reuşit să înscrie de două ori.

Andrei Vochin n-a fost de acord cu acea ieşirea a lui Mirel Rădoi şi a declarat la Telekom Sport că selecţionerul ar fi trebuit să-şi păstreze calmul. Acum, Nicolae Dică s-a arătat deranjat de acele afirmaţii făcute de consilierul lui Răzvan Burleanu.

Nicolae Dică, deranjat de o declaraţie făcută de Andrei Vochin: ”Putea să vină să vorbim în birou”

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, nu este însă nici el de acord cu faptul că Andrei Vochin l-a taxat pe selecţioner pentru afirmaţiile făcute după Armenia - România. Dică spune că ar fi preferat ca această discuţie să fie privată:

”Cum a făcut dânsul, care a vorbit aici, putea să vină la noi la birou şi să vorbească, nu cu mine, cu Mirel [...] Obiectivul este să luăm locul al doilea. Este clar, pentru că avem şanse. Dacă noi reuşim să câştigăm cele două jocuri cu Islanda, câştigăm cu Armenia, acasă, şi jucăm cu Macedonia care pe care”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Ce a spus Andrei Vochin după ce Mirel Rădoi şi-a criticat jucătorii

Andrei Vochin a declarat că n-a fost de acord cu ieşirea pe care Mirel Rădoi a avut-o după Armenia - România, deoarece unii jucători ar putea fi afectaţi de acele afirmaţii:

”(Moderator: Jucătorii ar putea să aibă o problemă la următoarea acţiune după discursul lui?) Unii dintre ei, da, e posibil să se întâmple aşa. De-asta este important să fii cât se poate de calm, chiar şi în momentele când e aproape imposibil. Asta înseamnă să ai valoare de lider”, a spus Andrei Vochin în platoul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare