Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, detalii de la negocierile cu Gigi Becali: "Am discutat câteva ore, cu el şi Meme!"

EXCLUSIV | Nicolae Dică, detalii de la negocierile cu Gigi Becali: "Am discutat câteva ore, cu el şi Meme!"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (41 de ani), antrenorul pe care Gigi Becali l-a dorit la FCSB după ce Toni Petrea a cedat "cârma" echipei, a vorbit despre negocierile pe care le-a purtat cu patronul FCSB, joi, când a fost la palatul din Aleea Alexandru. "Nic" a dezvăluit că discuţiile au durat câteva ore, dar în cele din urmă a decis să decline oferta lui Becali de a antrenat din nou la FCSB.

Nicolae Dică, detalii de la negocierile cu Gigi Becali: "Dacă s-au gândit iar la mine înseamnă că am făcut lucruri bune"

FCSB caută antrenor după ce Toni Petrea nu a mai dorit să continue pe banca primei echipe, iar prima variantă la care a apelat Gigi Becali a fost Marius Şumudică. Tehnicianul a refuzat după negocierile cu Gigi Becali, iar apoi omul de afaceri l-a chemat pe Nicolae Dică la discuţii.

În direct la Telekom Sport, Nicolae Dică a vorbit despre negocierile cu FCSB: "Am fost şi surprins pe acolo, prin Pipera. Am fost la discuţii, am vorbit în mare, câteva ore, despre situaţia mea, despre ce vrea dânsul. Răspunsul îl ştiţi. Au fost mai multe motive pentru care am ajuns la acest răspuns. Discuţiile pe care le-am avut... Am plecat la un drum cu Mirel. Nu e ok să spun ce s-a discutat acolo!

Am un respect foarte mare pentru domul Becali, mi-a dat şansa să antrenez în prima ligă. Îmi pare rău că nu am câştigat campionatul, dar am dus echipa până în primăvara Europa League. Din punctul ăsta de vedere, am gândit că trebuie să merg la o discuţie. Dacă s-au gândit la mine, înseamnă că am făcut lucruri bune acolo. Astăzi am vorbit cu domnul Becali, i-am spus ce am gândit. Pentru acum e gata, nu se mai pune problema să ajung acolo! Normal că am discutat anumite lucruri, am stat acolo câteva ore. Nu pot să spun ce am discutat în particular ce am discutat cu el şi cu Meme", a spus Nicolae Dică.

Nicolae Dică a fost dorit pentru al doile mandat la FCSB. În primul, antrenorul a pregătit echipa roş-albastră din vara lui 2017 până la finalul anului 2018, în 80 de meciuri, cu o medie de 1,95 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: nicolae dicanegocierifcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare