Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, "discuţii avute" pentru o nouă provocare în această perioadă! Decizia luată de secundul naţionalei României

EXCLUSIV | Nicolae Dică, "discuţii avute" pentru o nouă provocare în această perioadă! Decizia luată de secundul naţionalei României
Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a recunoscut că a avut câteva discuţii, prin care i s-a propus o nouă provocare, în această perioadă. Totuşi, antrenorul a ales să rămână alături de tricolori.

Nicolae Dică: "Atât timp cât voi avea contract, voi rămâne alături de Mirel Rădoi"

Secundul naţionalei României a comentat situaţia în care s-a aflat Adrian Mutu, cel care ar fi putut să fie noul antrenor al lui CFR Cluj. Apoi, Dică a susţinut că şi el ar fi putut pleca, dar a ales să-şi respecte contractul cu FRF: "Da, normal, atâta timp cât eşti la început de carieră şi eşti ofertat de o echipă care vrea să câştige campionatul, care îşi doreşte să facă performanţă în fiecare an, e clar că e tentant să mergi la acel club.  

Atâta timp cât sunt la naţională, voi respecta contractul pe care îl am, pentru că altfel, la discuţiile avute în această perioadă, puteam să plec. Atât timp cât voi avea contract, voi rămâne alături de Mirel Rădoi", a declarat Dică pentru Telekom Sport.  

Pentru naţionala României urmează preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, iar staff-ul naţionalei şi-a făcut planurile: "Încercăm să scoatem cât mai mult, noi avem încredere că vom putea să facem rezultate pozitive în următoarea perioadă. Considerăm că avem jucători în acest moment care sunt la un nivel, dar ei pot să ajungă la un nivel mult mai mare într-o perioadă de un an, doi ani de zile. 

La fotbal linişte nu poţi să ai niciodată, la fotbal liniştea nu există. Noi ne dorim să facem mai mult, noi întotdeauna suntem nemulţumiţi, chiar dacă reuşim să câştigăm un joc cu o echipă bună, întotdeauna ne dorim mai mult", a mai spus Dică.  

Afla mai multe despre: nicolae dicaromaniaechipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare