Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică face dezvăluiri. Ce i-a mărturisit Gică Hagi în privat: ”Ştiţi ce mi-a spus?”

EXCLUSIV | Nicolae Dică face dezvăluiri. Ce i-a mărturisit Gică Hagi în privat: ”Ştiţi ce mi-a spus?”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică a dezvăluit că Gică Hagi era încă din 2012 încrezător că echipa naţională va fi dominată de jucători formaţi la Viitorul.

La Campionatul European de Tineret, România a deplasat nu mai puţin de 11 jucători formaţi la Viitorul. Au rămas însă 10 dintre ei, după ce Denis Drăguş s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Ricardo Grigore. Chiar şi aşa, numărul este impresionant.

Nicolae Dică spune însă că Gică Hagi a avut o premoniţie încă din 2012. Antrenorul şi patronul Viitorului a avut atât de mare încredere în proiectul său încât a spus încă de atunci că naţionala va fi formată în mare parte din jucători crescuţi sau trecuţi pe la Viitorul:

”Am lucrat cu domnul Hagi la Viitorul în 2012. Ştiţi ce mi-a spus în 2012? Că în 2020 vom avea o echipă naţională formată din cel puţin 18 jucători trecuţi pe la Viitorul. Aşa îmi spunea atunci”, a dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.



Ce jucători crescuţi sau trecuţi pe la Viitorul are România U21 în lot la EURO: Cătălin Căbuz, Cristi Manea, Virgil Ghiţă, Radu Boboc, Tudor Băluţă, Dragoş Nedelcu, Alex Cicâldău, Andrei Ciobanu, Ianis Hagi, Florinel Coman, Denis Drăguş (convocat iniţial, s-a accidentat şi în locul său a fost chemat Ricardo Grigore).

Ce jucători crescuţi sau trecuţi pe la Viitorul au fost chemaţi la seniori pentru partidele cu Norvegia şi Malta: Alin Toşca, Răzvan Marin, George Ţucudean, Romario Benzar, Tudor Băluţă, Alex Cicâldău şi Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: gica haginicolae dica 

viewscnt
Articole similare