Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică îi dă sfaturi lui Keşeru: ”Am fost şi eu în această situaţie”. Ce ar trebui să facă în relaţia cu Gigi Becali

EXCLUSIV | Nicolae Dică îi dă sfaturi lui Keşeru: ”Am fost şi eu în această situaţie”. Ce ar trebui să facă în relaţia cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Adus cu fast în septembrie 2021, Claudiu Keşeru a fost trecut rapid pe linie moartă de Gigi Becali după ce evoluţiile sale au început să scadă, în ciuda începutului bun de sezon cu roş-albaştri.

EXCLUSIV Nicolae Dică îi dă sfaturi lui Keşeru: ”Am fost şi eu în această situaţie”. Ce ar trebui să facă în relaţia cu Gigi Becali

Sosit în toamnă, liber de contract, cu amintirea fotbalistului care rupea plasele în Liga 1 la prima "descălecare" la FCSB, Claudiu Keşeru a început furtunos, dar s-a stins repede de când a revenit în tricoul roş-albaştrilor.

Keşeru a intrat rapid în dizgraţia lui Gigi Becali din cauza prestaţiilor sale modeste şi a salariului său, iar patronul FCSB l-a scos din echipă şi din lot de mai multe ori.

”Am fost şi eu în această situaţie cum e Claudiu acum, în 2011 când m-am întors la Steaua, după 2-3 etape nu mai eram în lot. A venit un moment când domnul Cârţu m-a introdus şi am reuşit să marchez 2 goluri cu Bistriţa. Deci se poate întâmpla orice, eu am continuat să mă antrenez, să îmi văd de treabă, am fost serios. Şi când a fost nevoie de mine, am intrat şi am marcat. 

Acum Claudiu trebuie să se antreneze şi dacă nu va mai juca până la sfărşit, important e să se antreneze şi să fie sănătos până la vară”. a declarat Nicolae Dică pentru telekomsport.ro.

Gigi Becali vrea să scape de salariul lui Claudiu Keşeru şi îl va lăsa liber de contract la vară, chiar dacă mai are contract cu FCSB până în 2023.

  • 5 - cinci goluri şi trei pase de gol a reuşit Claudiu Keşeru în 18 meciuri de Liga 1 cu FCSB, în acest sezon
  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Keşeru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: nicolae dicăclaudiu keseru 

viewscnt
Articole similare