Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică îi plânge pe vechii rivali de la Dinamo! Declaraţie superbă pentru fanii "câinilor": "Îmi doresc să ajungă sus"

EXCLUSIV | Nicolae Dică îi plânge pe vechii rivali de la Dinamo! Declaraţie superbă pentru fanii "câinilor": "Îmi doresc să ajungă sus"
Comentarii

Dică vorbeşte despre plecarea lui Cosmin Contra şi despre situaţia de la Dinamo.

Ce spune Dică despre plecarea lui Cosmin Contra de la Dinamo

Dică a vorbit şi despre ce se întâmplă la Dinamo, dar şi despre despărţirea lui Contra de "câinii roşii".

"Mie îmi pare rău de ceea ce se întâmplă la Dinamo, pentru că este un club de tradiţie din România, un club care îşi doreşte performanţă în fiecare an. Este păcat de ceea ce se întâmplă în acest moment la echipă, cu jucătorii, cu staff-ul.
 
"Eu mi-aş dori ca acest club să ajungă din nou sus, pentru că este bine ca România să aibă cât mai multe echipe care să lupte pentru câştigarea campionatului, echipe care să meargă în Champions League sau în Europa League.
 
"Felicit suporterii lui Dinamo, pentru că sunt alături în aceste momente, fac tot posibilul să îi ajute cu cât pot ei şi acesta e un lucru de aplaudat şi bravo lor că reuşesc să facă acest lucru.", a spus Dică, despre Dinamo.
 
"Este foarte rău ceea ce i s-a întâmplat lui la Dinamo, acum poate unii văd şi ei cât de greu este să fii antrenor.", a mai spus fostul atacant al Stelei.
 

Afla mai multe despre: nicolae dica cosmin contra dinamo 

viewscnt
Articole similare