Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, mesaj direct pentru Florin Tănase după plecarea cu scandal de la FCSB! Ce i-a transmis după convocările de la naţională

EXCLUSIV | Nicolae Dică, mesaj direct pentru Florin Tănase după plecarea cu scandal de la FCSB! Ce i-a transmis după convocările de la naţională
Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a susţinut că a trecut peste plecarea neplăcută de la FCSB, atunci când a făcut câteva acuzaţii la adresa jucătorilor.

După plecarea de la FCSB, Nicolae Dică a dezvăluit că există jucători în lot care vorbesc cu Gigi Becali şi care influenţează deciziile acestuia. Deşi a fost supărat în acel moment, secundul a explicat deciziile staff-ului naţionalei, care a convocat mai mulţi jucători de la FCSB pentru partidele din noiembrie:

"Dacă eu aveam ceva cu Tănase, aveam şi cu Florinel Coman, care a fost în aceeaşi situaţie. Aveam şi cu Alibec, care a fost la echipa naţională. Eu nu sunt genul de om care să aibă ranchiună. În momentul în care eu am venit la echipa naţională, am vorbit cu Mirel şi i-am spus că nu contează ce discuţii am avut eu cu jucătorii de la Steaua (n.r. - FCSB). Noi am considerat că merită în acest moment.

Când eu i-am antrenat, Dennis Man jucase un meci într-un an la Steaua (n.r. - FCSB). Jucase mai mult în Liga 3, când am ajuns eu. Coman atunci a venit, Tănase avea un an de zile, dacă nu mă înşel, la Steaua (n.r. - FCSB). Erau la început la acest club. Au crescut foarte mult, mai ales în ultima perioadă, şi eu mă aşteptam la acest lucru, pentru că au calitate", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.  

FCSB are opt jucători la naţionalele României: Valentin Creţu, Iulian Cristea, Dennis Man şi Florin Tănase (n.r. - la prima reprezentativă) şi pe Andrei Vlad, Darius Olaru, Gabriel Simion şi Olimpiu Moruţan (n.r. - la U21).

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare