Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Nicolae Dică, nerăbdător să vadă duelul dintre Rapid şi FCSB: „Jucătorii sunt motivaţi. Se anunţă spectacol”

EXCLUSIV Nicolae Dică, nerăbdător să vadă duelul dintre Rapid şi FCSB: „Jucătorii sunt motivaţi. Se anunţă spectacol”

Superliga

Comentarii

Rapid va înfrunta FCSB în etapa a cincea din Liga 1, iar derby-ul este aşteptat atât de suporterii care se anunţă în număr mare la meci, dar şi de personalităţile din lumea fotbalului românesc.

Nicolae Dică este nerăbdător să vadă duelul dintre cele două echipe. 

„Când joci cu 30-40000 în tribună ce să mai...mai trebuie să mai vină antrenorul să te mai motiveze? Nu mai poate să îţi spună absolut nimic, doar să pregătească jocul tactic. 

Dintre adversarii pe care i-ai avut în astfel de meciuri, cel mai greu de depăşit era Constantin. Marius Constantin. Pentru că era tănâr atunci, avea vână în el, era rău şi era un adversar dificil. 

Şi Săpunaru, dar Constantin era mai dur ca el. 

Steaua are un lot mai tânăr, cu jucători de la mijlocul terenulşui în sus care pot face diferenţa 1 contra 1, pe spaţii mici au tehnică bună. Rapid mizează foarte mult pe aceşti jucători cu experienţă. 1009 care nu sunt la prima tinereţe, dar s-a văzut pe acest început de campionat că contează experienţă.

Aportul lor în teren se vede, au început foarte bine, cred că nici ei nu se aşteptau.

Mă aştept la un meci spectaculos pentru că Rapid nu sunt echipa aia care să spui că stă în 30-40 metri şi joacă contraatac. Sunt o echipă care joacă, care încearcă să pună probleme adversarului”, a declarat Dică, în direct, la Telekom Sport.

Cel mai recent duel dintre Rapid şi FCSB s-a înregistrat în februarie 2015, când giuleştenii s-au impus la limită, scor 1-0.

Preţurile biletelor pentru derby-ul Rapid - FCSB

Peluza Nord - 20 RON

Tribuna a II-a - 35 RON

Tribuna I - 55 RON

Tribuna 0 - SOLD OUT

Afla mai multe despre: rapidfcsbnicolae dica 

viewscnt
Articole similare