Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, noi înţepături pentru Mihai Stoica. Ce l-a deranjat pe fostul antrenor al FCSB-ului

EXCLUSIV | Nicolae Dică, noi înţepături pentru Mihai Stoica. Ce l-a deranjat pe fostul antrenor al FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că a rămas dezamăgit de atitudinea pe care Mihai Stoica a avut-o în ultima parte a mandatului său de antrenor la FCSB. Fostul atacant susţine că s-ar fi aşteptat să fie susţinut până la final.

Mihai Stoica este printre cei care au fost de părere că FCSB trebuie să se despartă de Nicolae Dică, din cauza rezultatelor sub aşteptări: ”Pe final, i-am zis lui Gigi că e nevoie de un nou antrenor. I-am spus şi lui Dică în faţă, trebuie o schimbare”, a spus atunci Mihai Stoica.

Însă Nicolae Dică susţine că Mihai Stoica n-a dat dovadă de caracter până la capăt. Fostul antrenor al FCSB-ului spune că s-ar fi aşteptat să fie susţinut şi în momentele dificile:

”Meme m-a sprijiniat atunci când a fost OK. A ieşit când am oprit pe Sporting la Lisabona, când am bătut Lazio, când am intrat în grupe, când câştigam cu Dinamo, cu Viitorul ştiu că m-a sprijinit, spunea că am calităţi. Dar mie îmi plac oamenii care sunt aproape de tine şi când scârţâie puţin corabia. Eram bun înainte cu trei luni şi după trei luni nu mai are bun?”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicanicolae dica 

viewscnt
Articole similare