Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, răspuns pentru "Pufi" Bălgrădean! Ce a spus după ce portarul CFR-ului s-a cerut la echipa naţională

EXCLUSIV | Nicolae Dică, răspuns pentru "Pufi" Bălgrădean! Ce a spus după ce portarul CFR-ului s-a cerut la echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică (40 de ani) a răspuns afirmaţiilor făcute de Cristi Bălgrădean (32 de ani) la finalul meciului ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2 din Europa League, în care a spus că e de părere că merita să fie chemat la echipa naţională. Secundul lui Mirel Rădoi pe banca României, Dică a spus că "Pufi" se află în vizorul selecţionerului şi, în viitor, e posibil să fie convocat.

Unul dintre cei mai buni portari din Liga 1 în ultimii ani, Cristi Bălgrădean nu a prins lotul echipei naţionale la ultimele convocări şi, la finalul meciului câştigat de CFR la Sofia, 2-0 cu ŢSKA, şi-a spus oful şi a declarat că el crede că ar fi meritat telegrama de convocare. Dică a venit cu un răspuns.

În ultimii ani, Bălgrădean a apărat la FCSB şi CFR Cluj, cu care s-a calificat în grupele Europa League. "E în vizorul nostru. A fost şi pe lista preliminară. Staff-ul a decis să mergem pe Tătă, Niţă şi Lazar, în această perioadă. Nu înseamnă cu Bălgrădean nu va putea ajunge la echipa naţională", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Cristian Bălgrădean are o singură prezenţă în primul 11 la echipa naţională a României, care datează din 2011, de la un meci cu Grecia, în mandatul lui Victor Piţurcă. A fost, însă, de mai multe ori selecţionat, dar fără să joace.

  • 3 - trei trofee a câştigat Cristi Bălgrădean în carieră, două Cupe ale României (una cu Dinamo în 2012 şi una cu FCSB în 2020), dar şi o Supercupă a României (cu Dinamo în 2013)
  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Cristi Bălgrădean în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nicolae dicacfr clujcristi balgrandeaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare