Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, rezervat în privinţa şanselor FCSB cu Backa Topola după focarul de COVID-19 izbucnit la echipă: "Va fi dificil!"

EXCLUSIV | Nicolae Dică, rezervat în privinţa şanselor FCSB cu Backa Topola după focarul de COVID-19 izbucnit la echipă: "Va fi dificil!"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (39 de ani), fostul antrenor de la FCSB, a comentat într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport situaţia de la fostul său club, care a devenit un adevărat focar de COVID-19, după ce 13 teste pozitive au fost despitate în ultimele zile.

FCSB are nu mai puţin de 13 cazuri pozitive de COVID-19 la echipă şi meciul cu Backa Topola din preliminariile Europa League e pus sub semnul întrebării, din punct de vedere al calificării. Jucători importaţi, precum Cristea şi Miron - singurii fundaşi de meserie din lot -, Tănase sau Olaru lipsesc, iar Nicolae Dică a vorbit despre acest subiect.

Dică e de părere că le va fi foarte greu celor de la FCSB să încropească o echipă cu care să treacă de sârbii de la Backa Topola. "Sunt jucători importanţi care au Covid. Va fi dificil pentru aceşti jucători, pentru staff să reuşească să facă o echipă, să îi ţină pe jucători în formă", a spus Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.



Meciul Backa Topola - FCSB se va juca joi, de la 22:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

Focar de COVID-19 la FCSB!

FCSB are un adevărat focar de COVID-19 la echipă. După ce, în primă fază, au fost raportate şapte cazuri pozitive de Coronavirus, printre care antrenorul Toni Petrea, preparatorul Thomas Neubert şi jucătorul Andrei Miron. Acum, miercuri, alţi trei fotbalişti au fost depistaţi pozitiv la FCSB: Florin Tănase, Darius Olaru şi Iulian Cristea.

Ovidiu Kurti, Marius Popa, Toni Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Mihai Stoica, Bogdan Stoica, Marius Ianuli şi jucătorii Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase şi Iulian Cristea sunt toţi cei testaţi pozitiv cu COVID-19 la FCSB.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbeuropa leaguecovid-19 

viewscnt
Articole similare