Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică s-a "aprins" în direct la Orange Sport: "Mie nu mi-a făcut niciodată Gigi Becali echipa!"

EXCLUSIV | Nicolae Dică s-a "aprins" în direct la Orange Sport: "Mie nu mi-a făcut niciodată Gigi Becali echipa!"

FCSB

Comentarii

Pornind de la discuţia cu schimbarea făcută de Dan Petrescu, care l-a scos pe Ciprian Deac în minutul 55 al meciului FCSB, Nicolae Dică a spus că - în perioada cât a fost antrenor la FCSB în al doilea mandat - Gigi Becali nu i-a făcut echipa şi nu a dictat schimbări.

FCSB s-a despărţit de Nicolae Dică recent şi, de atunci, Mihai Pintilii conduce antrenamentele, chiar dacă nu poate fi antrenor principal. În direct la Orange Sport, "Nic" a spus că Gigi Becali nu i-a făcut niciodată echipă, referindu-se la al doile amandat de antrenor al "roş-albaştrilor".

EXCLUSIV | Nicolae Dică s-a "aprins" în direct la Orange Sport: "Mie nu mi-a făcut niciodată Gigi Becali echipa!"

Dan Petrescu a surprins în meciul cu FCSB. L-a schimbat pe Ciprian Deac la puţin timp după startul reprizei a doua. Schimbarea sa a pornit, în studioul Orange Sport, o discuţie care l-a "aprins" pe Nicolae Dică.

Deac a părut supărat când a ieşit de pe teren, la flash-interviu a spus că nu se pune problema să fie supărat pe "Bursuc", iar de aici a pornit discuţia în care Dică a spus că Gigi Becali nu-i făcea echipa şi nici schimbările: "Mie nu mi-a făcut niciodată echipă. Altceva când spune că treuie să joace anumiţi jucători, e singurul club din România în care sunt jucători de perspectivă şi vor să-i scoată în faţă. E o diferenţă când spune că avem prioritate la anumiţi jucători. Nu zugrăvesc nimic.

M-am dus şi i-am pus pe Tavi Popescu şi Coman căpitani, voi aţi spus că patronul i-a pus. Uite că acum nu mai sunt! Aveam discuţii, pot să vorbesc de echipă", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

FCSB - CFR Cluj 0-1, în Superligă

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii.

Partida ar fi trebuit să se dispute în septembrie, dar a fost amânată, cele două echipe fiind angrenate atunci în Conference League.

A marcat Janga, în minutul 69.

FCSB: A. Vlad – Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă (Radaslavescu ’78), Şut, Edjouma – Cordea (Coman ’66), Omrani (Miculescu ’46), Oct. Popescu. Antrenor: Leo Strizu

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Bordeianu (Malele ’66), Boateng, Deac (Cvek ’65) – Yeboah (Roger ’81), Janga (Hoban ’87), Petrila (Birligea ’80). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: / Burcă ’26, Petrila ’72, Scuffet ‘90+6

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Marcel Bîrsan

Arbitri VAR: Radu Petrescu, Mircea Mihail Grigoriu

Observator: Sorin Boca

În clasamentul Superligii conduce Farul Constanţa, cu 44 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care este pe locul doi. Poziţia a treia este ocupată de FC Rapid – 37 de puncte. FCSB este pe patru, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicafcsbschimbariechipa 

viewscnt
Articole similare