Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică s-a dezlănţuit în direct şi i-a distrus pe jucătorii FCSB-ului: "Sunt curios să văd ce scuze vor găsi"

EXCLUSIV | Nicolae Dică s-a dezlănţuit în direct şi i-a distrus pe jucătorii FCSB-ului: "Sunt curios să văd ce scuze vor găsi"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică, în prezent antrenor la FC Argeş, s-a declarat foarte dezamăgit de evoluţia avută de fosta sa echipă, FCSB, dând vina în special pe jucători.

Dică a punctat că jucătorii "ar trebui să vorbească mai mult pe teren, să demonstreze pe teren, nu să vorbească cu patronul", lucru pe care îl făceau şi în perioada în care era el antrenor.

"Este dificil să descriu jocul lor, pentru că, practic, am văzut o singură echipă pe teren, Guimaraes. Şi-au creat foarte multe ocazii, au dominat jocul, au făcut un presing sus... A fost o echipă conectată la joc, din ce am văzut eu. Din păcate pentru fotbalul românesc, am văzut o echipă a Stelei fără ambiţie, fără dorinţă. Mă aşteptam să văd o atitudine a jucătorilor, pentru că era o şansă să demonstreze. În campionat au fost jocuri în care s-au mai schimbat jucătorii, dar acum au aliniat cea mai bună echipă. Dar din păcate nu au făcut o partidă bună", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

În plus, actualul tehnician de la FC Argeş a mărturisit că aşteaptă să vadă ce scuze vor mai găsi jucătorii vicecampioanei.

"Cred că explicaţia cea mai bună ar trebui să o dea jucătorii, băiaţii ăia de acolo care, din punctul meu de vedere, vorbesc farte mult şi vorbesc prea puţin. Acei băieţi care au linie directă cu patronul în fiecare zi la telefon. Eu de la ei mă aşteptam, ca în seara asta să arate şi ei că sunt bărbaţi adevăraţi şi reuşesc să ducă echipa asta în Europa League.Îmi aduc aminte că atunci când se sufocau pe teren jucam şi noi cu Sporting, din patru reprize, în trei eram egali cu Sporting, băteam pe Lazio, ne luptam la campionat... dar se sufocau pe teren. Atunci s-au găsit să vorbească despre antrenor.

Eu, din punctul meu de vedere, aşteptam şi eu o reacţie. Aşa, să discute cu patronul în fiecare zi au timp.

Au spus după ce am plecat de acolo, că jucătorii se plângeau la patron că se sufocau, că antrenamentele erau scurte şi nu ştiu cum. Dar din câte ştiu făceam lucruri frumoase atunci, în perioada aia.

Mie îmi pare rău că aceşti băieţi ar trebui să vorbească mai mult pe teren şi mai puţin în afara lui. Ar trebui să îşi vadă de treaba lor de acolo, să muncească şi să demonstreze pe teren. Să nu mai vorbească despre antrenori.

Ei trebuie să îşi asume. Sunt curios ce mai găsesc acum... am fost eu, spuneau că sunt antrenamente scurte, a venit Mihai Teja, spuneau că sunt lungi. Mereu găseau alibi. Să vedem acum ce mai găsesc, pentru că mereu găseau alibi", a adăugat Dică.

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi seară, în play-off-ul Ligii Europa, fiind învinsă cu scorul de 1-0 de Vitoria Guimaraes, în deplasare, în manşa secundă a fazei care precede grupele competiţiei.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare