Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, selecţioner al României U21! Motivul pentru care nu s-a mai realizat mutarea: "Am aflat după"

EXCLUSIV | Nicolae Dică, selecţioner al României U21! Motivul pentru care nu s-a mai realizat mutarea: "Am aflat după"
Comentarii

Nicolae Dică (39 de ani), secundul lui Mirel Rădoi la naţionala mare a României, putea fi numit selecţioner la echipa de tineret. "Dicanio" era pe lista lui Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, dar spune că nu a apucat să-i fie propus postul de selecţioner la U21 pentru că Rădoi a apucat să spună înainte că îl doreşte alături de el în noul proiect de la echipa naţională de seniori.

Acesta este motivul pentru care totul s-a stopat în ceea ce priveşte naţionala de tineret, spune Dică. Fostul antrenor de la FCSB are încredere că poate realiza lucruri măreţe alături de fostul său coleg din Ghencea, Mirel Rădoi.

"De propus, nu au apucat să îmi propună. Lucrul ăsta l-am aflat după. Mirel a fost cel care a vorbit înainte şi a spus că îşi doreşte ca eu să merg cu el, să mergem împreună pe acest drum. Şi atunci totul s-a stopat pentru naţionala de tineret. Pentru mine, ca antrenor, înseamnă că Mirel are încredere în mine şi că putem, împreună, să facem lucururi bune pentru echipa naţională şi pentru fotbalul românesc", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Dică nu poate spune ce ar fi ales între naţionala mare şi cea de tineret, dar îşi doreşte să fie un ajutor bun pentru Mirel Rădoi. "Se pune problema că eu am aflat de treaba asta după. Acum nu pot să spun ce aş fi ales, pentru că probabil nu eram pus în situaţia să aleg între naţionala de tineret şi antrenor secund la naţionala mare.



Pentru mine a însemnat foarte mult acest lucru, că Mirel a spus că vreau să meargă cu mine, să mergem împreună, să reuşim să ne calificăm la Euro, sau pentru Campionatul Mondial. Îmi doresc să mă implic, să arăt, să dau totul pentru echipă şi pentru Mirel să fiu un ajutor. Nu să fiu doar de dragul de a fi cu numele la echipa naţională şi să îmi pun în CV naţionala României"
, a mai spus Dică.

Pe de altă parte, Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, a anunţat într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport că, în urma şedinţei Comisiei care va avea loc azi (n.r. - joi, 9 ianuarie), maine (n.r. - vineri, 10 ianuarie) va merge la preşedintele Răzvan Burleanu cu propunerea pentru banca tehnică a naţionalei U21 a României, după ce trecerea lui Mirel Rădoi la naţionala mare a lăsat postul vacant.

Afla mai multe despre: nicolae dicaromania u21nicolae dica nationala 

viewscnt
Articole similare