Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, sfat crucial pentru Gigi Becali. Mutarea pe care FCSB trebuie să o facă de urgenţă

EXCLUSIV | Nicolae Dică, sfat crucial pentru Gigi Becali. Mutarea pe care FCSB trebuie să o facă de urgenţă

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al echipei FCSB, Nicolae Dică, a mărturisit că nu se aştepta ca Narcis Răducan să plece atât de repede din funcţia de director sportiv al roş-albaştrilor.

"M-a surprins pentru că nu mă aşteptam să plece aşa repede. A venit de două luni...", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Dică îl contrazice pe Gigi Becali şi îi dă, indirect, un sfat important patronului FCSB, care a susţinut după plecarea lui Narcis Răducan că nu mai are nevoie de director sportiv la echipă. Fostul antrenor al vicecampioanei crede că orice echipă are nevoie de director sportiv, dându-i de înţeles lui Gigi Becali că trebuie să aducă neapărat un nou director sportiv.

"La orice echipă ai nevoie de un om între jucători şi patron. Eu am avut şansa să lucrez cu MM. M-a ajutat foarte mult. Pentru mine ca antrenor e ideal să fie cineva între tine şi patron", a declarat Nicolae Dică.

Narcis Răducan nu s-a înţeles cu Gigi Becali şi a plecat de la FSCB

Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de apariţiile publice ale lui Narcis Răducan din ultima perioadă. Lui Becali nu i-a plăcut ceea ce a spus Răducan despre fanii roş-albaştrilor, care ar putea pleca de la FCSB către CSA Steaua în eventualitatea unei promovări a echipei Armatei în Liga 1.

Finanţatorul vicecampioanei a fost deranjat şi de faptul că Narcis nu s-a luat de arbitri în momentul în care FCSB a fost dezavantajată. Becali a declarat însă că nu îl va chema înapoi pe Mihai Stoica la FCSB, chiar dacă relaţiile dintre cei doi s-au îmbunătăţit recent.

"Nu şi-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. Asta nu înseamnă ca vine MM, m-am blocat când am văzut declaraţiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Liga 1. Declaraţia asta pur şi simplu m-a blocat. Sunt supărat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajaţi de arbitri şi el a spus că arbitrajul a fost bun.

Nu le lua apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus ca a fost penalty la Tănase, Narcis a zis ca e scos penalty-ul de Tănase, că în Champions League nu se dă aşa ceva. L-am chemat la palat şi am reziliat contractul cu el", a declarat Gigi Becali pentru www.sport.ro.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare