Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, sfaturi pentru următorul antrenor de la Craiova: "Acolo trebuie jucat Dan Nistor"

EXCLUSIV | Nicolae Dică, sfaturi pentru următorul antrenor de la Craiova: "Acolo trebuie jucat Dan Nistor"
Comentarii

Nicolae Dică, antrenorul secund al echipei naţionale de fotbal, a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre transferul lui Dan Nistor la U Craiova. Tehnicianul este de părere că mijlocaşului nu îi va fi uşor, însă ştie care este poziţia ideală pentru jucător.

Aflat în emisiunea Sport Center, Nicolae Dică a recunoscut valorea lui Dan Nistor, actualul căpitan al lui Dinamo, dar este de părere că aducerea lui poate fi o sabie cu două tăişuri: "Orice echipă din România are nevoie de un jucător ca Nistor. Depinde de antrenorul care va fi la Craiova, acolo este şi Cicâldău care este tot de genul lui Nistor"

Dică ştie cum trebuie jucat Nistor şi speră ca evoluţiile sale să continue la acelaşi nivel de până acum pentru că mijlocaşul în vârstă de 31 de ani este considerat o soluţie pentru echipa naţională, dar şi pentru lotul pe care Mirel Rădoi îl va deplasa la Tokyo, pentru Jocurile Olimpice. 

"Dacă antrenorul care va veni la Craiova va juca un 4-3-3, cu Nistor şi Cicâldău ofensivi, dreapta, stânga, cred că Craiova va fi o echipă puternică, mai ales pe faza ofensivă. Pentru mine, care sunt acum la echipa naţională, mi-aş dori ca Nistor să meargă la Craiova, să aibă evoluţii bune şi să reuşească să se impună cât mai repede şi să aibă o voce în vestiar şi în teren la fel cum a avut la Dinamo", a mai spus Nicolae Dică. 

Dan Nistor va semna cu U Craiova 

Dan Nistor nu a semnat încă pentru Universitatea Craiova, dar are şanse bune să o facă. Dinamo şi Craiova s-ar fi înţeles deja asupra termenilor acordului pentru unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din Liga 1. Rămâne ca mijlocaşul dinamovist să-şi pună semnătura pe contractul cu U Craiova, imediat ce în ţară, va ajunge impresarul său, Lucian Marinescu.

Afla mai multe despre: nicolae dicanistor la craiova 

viewscnt
Articole similare