Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, surprins când un jucător l-a anunţat că nu vrea să mai vină la naţională: ”Voiam să-l chemăm acum”

EXCLUSIV | Nicolae Dică, surprins când un jucător l-a anunţat că nu vrea să mai vină la naţională: ”Voiam să-l chemăm acum”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică spune că a rămas surprins când a primit vestea că unul dintre jucători se retrage de la naţională. Este vorba despre Silviu Lung, cel care a anunţat că nu va mai onora convocările la echipa naţională.

În vârstă de 31 de ani, Silviu Lung jr. a decis să pună capăt carierei internaţionale. Portarul lui Kayserispor n-a oferit explicaţii şi s-a mulţumit doar să anunţe că nu va mai veni la echipa naţională.

Nicolae Dică, surprins că Silviu Lung s-a retras de la naţională

Vestea i-a surprins atât pe Mirel Rădoi, cât şi pe Nicolae Dică. Secundul selecţionerului spune că nu se aştepta şi că Silviu Lung făcea parte din planurile pentru meciurile următoare ale României.

”Şi noi am rămas surprinşi de treaba asta. (A avut legătură cu neconvocarea lui la acţiunea asta?) Nu. Mirel a avut o discuţie cu el şi el a spus că nu e pregătit să vină pentru meciurile din Liga Naţională de acum, cu Irlanda şi cu Austria. Am rămas şi noi surprinşi de treaba asta, pentru că noi ne gândeam să-l chemăm acum la echipa naţională”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Silviu Lung jr. s-a retras de la naţională. N-a vrut să fie convocat nici pentru meciurile din Liga Naţiunilor

Primul semn dat Silviu Lung a fost înaintea meciurilor cu Irlanda de Nord şi Austria. Atunci, a refuzat convocarea şi i-a transmis lui Mirel Rădoi că nu se simte pregătit pentru naţională, deoarece a avut o pauză lungă. Însă portarul în vârstă de 31 de ani n-a revenit asupra deciziei nici după ce a început campionatul Turciei.

La începutul acestei săptămâni, Silviu Lung jr. a anunţat că nu va mai veni la echipa naţională, dar nu a explicat motivele pentru care a luat această decizie: ”Dragi suporteri, coechipieri şi membri ai staff-ului echipei naţionale. Am petrecut 11 ani minunaţi la echipa naţională, am avut colegi de excepţie şi selecţioneri care m-au preţuit, bucurându-mă de afecţiunea suporterilor noştri minunaţi. Am răspuns cu drag fiecărei convocări şi am venit cu bucurie la lot. România a avut mereu portari de valoare, tradiţie care cu siguranţă va continua şi în anii ce urmează [...]  Voi rămâne totdeauna cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume: ROMÂNIA!“, a fost o parte din mesajul lui Silviu Lung.

 

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare