Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, verdict în privinţa lui Ianis Hagi: "Eu ştiu câtă presiune pune domnul Hagi pe el şi câtă presiune a pus la Viitorul"

EXCLUSIV | Nicolae Dică, verdict în privinţa lui Ianis Hagi: "Eu ştiu câtă presiune pune domnul Hagi pe el şi câtă presiune a pus la Viitorul"

Stranieri

Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, consideră că Ianis Hagi se află la echipa potrivită în acest moment. Rangers îl poate cumpăra pe fiul lui Gică Hagi la finalul acestui sezon în schimbul a 5 milioane de euro.

Deşi are încredere că Ianis Hagi poate progresa la Rangers, Nicolae Dică a numit echipa pentru care mijlocaşul român a avut cele mai bune evoluţii: "Eu zic că el e învăţat cu presiunea, că eu ştiu câtă presiune pune domnul Hagi pe el şi câtă presiune a pus la Viitorul când el juca acolo. S-a speculat foarte mult pe această temă, că numărul 10 să i se dea lui şi probabil aceste lucruri nu i-au făcut bine. Evoluţiile cele mai bune le-a avut la Viitorul când antrenorul de acolo i-a dat încredere totală", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Ianis Hagi a devenit interesant şi pentru Lazio, care e pregătită să înceapă negocierile cu Genk, clubul de care aparţine Ianis Hagi, în cazul în care Rangers nu va achita clauza de cumpărare. "Ceea ce se întâmplă acum cu el la Rangers... Transferul acesta i-a prins foarte bine, a reuşit acolo să se impună, să joace meci de meci, iar acest lucru se vede, că are calitate şi că este un jucător care poate creşte şi mai mult decât a făcut-o până acum", a adăugat secundul lui Mirel Rădoi. 

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagi 

viewscnt
Articole similare