Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Forminte despre şansele României la Campionatele Europene de gimnastică

EXCLUSIV | Nicolae Forminte despre şansele României la Campionatele Europene de gimnastică

Gimnastică

Comentarii

La începutul lunii aprilie echipa de gimnastică feminină a României se va confrunta cu primul test major la nivel internaţional al acestui an: participarea la Campionatele Europene de gimnastică din Polonia.

"Din păcate situaţia lotului nostru nu este una prea fericită, chiar dacă Denisa Golgotă s-a refăcut şi încearcă să facă o figură frumoasă la această competiţie, mai cu seamă că, va concura la toate cele patru aparate. Vom face tot ce ţine de noi să iasă bine. Nu avem accidentări în lot dar toate fetele se plâng de dureri. Sperăm ca până la Mondialele de la Stuttgart să le avem pe toate fetele sănătoase" a precizat Nicolae Forminte pentru telekomsport.ro.

Olivia Câmpian rămâne suspendată

În 2017, pentru prima dată în istoria gimnasticii româneşti, o sportivă din ţara noastră, e vorba de Olivia Câmpian alegea să plece în Ungaria pentru a concura pentru ţara vecină.

Toate bune şi frumoase , până la un punct, când anul trecut sportiva s-a răzgândit dorindu-şi să-şi continue activitatea în România. Doar că, în astfel de situaţii, un astfel de transfer nu se poate face de la sine. Ungurii au apelat la regulamentul Federaţiei Internaţionale suspendînd-o din activitate pe Olivia pe perioada unui an.

Toate încercările Andreei Răduvan şi chiar ale Nadiei Comăneci de a-i convinge pe fedralii de la Budapesta să-i dea dezlegare româncei, pe cale amiabilă, s-au izbit de un refuz total. "Olivia continuă să se pregătească alături de noi dar nu are dreptul să concureze. Abia la începutul anului viitor pa primi acest drept. Pentru noi ar fi fost un mare câştig ca ea să facă parte din echipă, atât pentru Europene cât şi pentru Mondialele din acest an" , a mai spus Nicolae Forminte pentru telekomsport.ro

Afla mai multe despre: nicolae forminte 

viewscnt
Articole similare